- Düzenlendi
Kuruluk olmaması maksatlı penise tükürüp ilişkiye girmek zarar veririrmi vajinaya
Kuruluk olmaması maksatlı penise tükürüp ilişkiye girmek zarar veririrmi vajinaya
Bende bekleyim burada :)
Sjkdbxldgr enfeksiyon kapabiliyor bence. Biz hep oral sonrası ilişki yaşıyoruz belki de ondan ben devamlı enfeksiyon veya akıntı oluyorum benim de aklıma gelmişti bu
Sjkdbxldgr Tükürükte bir sürü bakteri var. Doğru değil tabii ki. Kayganlaştırıcı kullanmak gerek. Kuruluk neden oluyor onun sebebi bulunmalı ayrıca.
Hayatt123 senin vücut komple mikrop bence😄😄
[silindi] affet , ben anlamadım yorumunu ?
[silindi] ben de anlayamadım, neden bu kadar saçma, boş beleş bir yorum yaptığını
Hayatt123 şaka mı yapmaya çalıştı acaba , senin vücut komple mıkrop derken beynim yandı ne diyo şair burda
bitterdelisi24 kalbindeki mikropları döküyor zaar
bitterdelisi24 Diyor ki kocan tüküre tüküre mikrop kaynamışsın.
bitterdelisi24 oral yaptığı için enfeksiyon kapiyomus akıntısı oluyomus hep bende oral yaptığı için vücudun komple mikrop dedim 😄
Hayatt123 yoo senin içindeki mikroplardan haberin yok onu diyorum
Sjkdbxldgr kuruluk sorunu yaşayan biriyim ama kayganlaştırıcı yerine neden tükürük tercih ediyorsun hadi eşin tercih ediyorsada sen izin vermemelisin sağlığından önemli değil hiç bir şey bence. Sağlık açısından bir çok zararı olur.
[silindi] sevdalığunsarmadi
Cicekliperde kız o mu dersin @Sevdalugunhicsarmadi 🤣🤣