Dolunayy Cleopatra Takıntılı olduğumu düşünüyordum ,sayende bu gerçekle yüzleştim😅 Neyse ben pes ediyorum ,ama bulun Allah aşkına 😂😂😂
gshande Cleopatra 60li yıllara falan da baktım ingilizce sayfalara baktım bulamadım postu gördüğümden beri araştırıyorum umarım buluruz 😃
Akrep gshande ben birazdaha boyut atlayıp, saksılı çizgi filme ne ad verirdim diye isim bulmaya çalıştım😂 hatta saksınıda yaşayan canlıların adını yazarak aradım hahahaha yok olmuyor uyku mahvetti sizlere kolay gelsin😂
Akrep Adelin hahahahahaha gerçekten çok kalşteli şeyler vardı 😭 uzun kulak ailesi arthur falan :( üzülüyor insan şimdikilere bakınca 🥸
Adelin Akrep Çocukluğum yumurcak tv Cartoon Network le geçti çok güzel çizgii filmler vardı şimdikiler çekilmiyoo ah marsupilami, arthur ,uzun kulak ailesi, cedric ,sürekli dizi ve .s🥹sabah erken kalkıp izlerdik kardeşimle okuldan gelir gelmez tv açardık☹️
Akrep Adelin 🥺🥺🥺 hayatımın en güzel dönemleri. İkinci sınıfa gidiyordum o zamanlar. Sabah uyanırdım yorganın içinde kahvaltı hazır olana kadar izlerdim okula gidesim gelmezdi😭
Kuzulkurt Akrep bende saksı içinde yaşayan canlıların ismini ingilizce aratmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim 😂 bütün peride ailesine uykular haram oldu şarkısını armağan ediyorum 🥳😂
Adelin Akrep evet evet ya bi çizgi film daha vardı hatırlarmısın bi inek vardı korurdu çiiftliği arabba falanda kullanırdı neydi ya o
Akrep Kuzulkurt büyük yazık oldu gençliğimize 😂 yaş 22 70 lerin çizgi filmi bile çıkmıyor bende 😂 80 sonrasını görebildim hahahahah
Ask_hosmus Akrep o çizgi filmin sonunda Johnny kadın oluyo, çünkü kadınlar ona bakmayınca o da kadın olmaya karar veriyor 😂
Kuzulkurt Akrep 24 yaşındayım ama bende de çıkmıyor 😂 ya bir site vardı orda bir sürü eski böyle fotoğrafı bile olmayan çizgi film var ama bu yok 😂