guzelanne sevgisizlik de var gibi aslında pek ilgi göstermiyor oturup defalarca konuştum gülüm seviyorum ama gosteremiyorum anneme babama dahi bir kere sarildigimi gördün mü sadece sana karşı değil kimseye gosteremiyorum çıkmıyor bir türlü diyor. Ki gerçekten de dediği gibi yapmıyor yapamıyor yani anlayamadim çok soğuk bir insan yapısı bu şekilde açıkçası . Düşünceleri çok değişik yatak odasında sacimi okşar yüzümü sever diğer odalarda nasılsın aşkım diye elini omzuma atıp televizyon bile izleyemeyiz o şekilde . Defalarca dile getirdim onda da ben sevgiyi ilgiyi yatak odasında gösteririm diyor illa cinsellik anlamında değil ama bir saç sevme konusu dahi olsa bunu yatak odasında yapıyor . Düşünceleri çok farkli anlayamıyorum biraz geri kafalı ve bu şekilde yetişmiş . Yakınlık sevgi ilgi alaka bana göre yatak odasında gösterilir diye büyümüş çevresinde toplum içindeyken birbirine yakınlık gösteren eşler görmedi muhtemelen bu şekilde buyutuldugunden dolayı böyle yapıyor olmalı . Ama bazen bende illaki kiriliyorum onu da anlamaya çalışıyorum ama beynimde 40 tilki dönüyor sevmiyor mu acaba bilmem ne gibisinden