Uyuyankoala sacmalamabihterbizzenginiz ilk izlediğimde dedimki asla eski yerini tutmaz 😂 Hergün izliyorum bulaşık yıkarken iyi oluyor😅
Kuzulkurt sacmalamabihterbizzenginiz temizlik yaparken ve uyumadan önce izliyorum kaanın oraya öylesine gelmesi, sanki öğrenci evine para vermemek için yoldan geçerken oraya gelmiş gibi çok komik 😂 Ayşenurun çirkinliği konuşamaması midemi bulandırıyor 😂 favori çiftim Tolga ve Aybüke ama bence Aybükenin sedatla olması daha güzel olur bol kaoslu toksik bir ilişki bütün yaralarımı saracak 😂
Popy_ sacmalamabihterbizzenginiz arada Instagram da denk geliyorum bu saçma program ne zaman yayına başladı bilmiyorum adını duysam da zerre ilgimi çekmedi kasaptan kurbanlık seçer gibi partner seçiyolar heralde dine ahlaka aykırı ne varsa olan programlardan biri sadece 🤦🏻♀️
sacmalamabihterbizzenginiz Adelin ben tekrar başlamasını bekliyordum. Herkes yatıyor 00.00 da her gün izliyorum
bitterdelisi24 sacmalamabihterbizzenginiz nasıl güzel mi :) benim arkdasım basvurmustu oraya gecen sezonda 😂
sacmalamabihterbizzenginiz bitterdelisi24 eskisi daha güzeldi ilk göz ağrımızzz. Bunların tipleri hep aynı dudak, çene, elmackk kemikleri burunları yapmacıklar
Selinakca sacmalamabihterbizzenginiz erol bana cok fake gibi geliyor ama ogulcanda oyle aslinda zeyn cok sinir bozucu
sacmalamabihterbizzenginiz Selinakca oğulcan ergenlikten çıkamamış çok afedersin karı karı diye gezen tip olarak geliyor bana nefes alsa yeter. Erol da ağırdan satıyor kendini ama öyle değil yapmacık
Kuzulkurt sacmalamabihterbizzenginiz kız bence Oğulcan değil serdar öyle bütün kızlara aynı bakışı atıyor 😂
sacmalamabihterbizzenginiz Selinakca yaaa programa boş konuşan biri.lazım gereksiz.kaos oluşturan biri lazım o da zeyd
sacmalamabihterbizzenginiz Kuzulkurt kesinlikle kaan a ordaki kadınlar 5 beden büyük Ayşenur en az 35 yaşında birde diyor 27 yaşındayım
Lavinia_ Kuzulkurt ay şu kaana bende sinir oluyorum hakkaten ya etkisiz eleman gibi bazen de üzülüyorum haline 😂 bir de Zeyn mi ne o hiç kimse beğenmedi diye çıkışıyor kızlara 😂😂 ama bu sezon çok yapmacık ya ilk zamanlar da sevgili olmalar falan daha durun bee 😂