Kızlllarrr galiba rüyamda çoookkk sevimli kayınvalideciğimi gördümm😶Rüyamda oğlumla salonda oynadığımızı görüyorum eşim balkonda bizim balkonun kapısıda ful cam neyse eşime bakayım derken bi bakıyorum eşimin yanında sap sarıı kocaaman bi yılan cama atılarak oğlumla bana saldırmaya çalışıyor bi görseniz çılgın gibi atılıyor cama ama eşime birşey yapmıyor eşimin tarafında ve ona dokunmuyo bile tabi eşimde ona birşey yapmıyo hep bize hedef neyse nasıl oluyorsa aradan geçip oğlumu ısırıyor tam gözünden bu beni çok etkilemişti rüyamda çok kötüydüm sonra bunu gören eşim yılana vuruyor bende vuruyorum öldürüyoruz hastaneye gidiyoruz falan söyleniyorum eşime işte bak oldumu sevindinmi görüyorsun yanında bize saldırıyor ve bizi korumuyorsun ona birşey yapmıyorsun falan filan diye söyleniyorum beni baya etkileyen bi rüya oluyo uyanınca hiç aklıma gelmedi neyin ne olacağı sonra düşündükçe dank etti kaynanacığımında sarışın bi yılan olduğu ve hep bana saldırmaya çalıştığı 😓ama oğlumdan ne istiyo sonuçta torunu normalde çok sever ama rüyada ısırması 🤔ay benim psikoloji nanay galiba ya 😶