Pink-pink2 Gercekten mii
Dudak pigmentasyonu (renklendirme)👄 😥🤕
zarifhanim Oh yaa.. Acimama intimali de varmis yani 😅islem sonrasindan hic korkmuyorum inan. Bi arkadas daha yazmis acimiyo diye. Biraz daha yureklendim tesekkur ederim❤️
Sokaklambasi yaptırdın mi canım nasıl durdu ?
Bsrkaya yok kuzu daha yaptirmadim. Aslinda bu carsambaydi ama iyilesme sureci var bi hafta kadar. Hafta sonu ablamin nişanı var o yuzden erteleyebilirim bidahaki haftaya.
Sokaklambasi acısını bilmem ama yüz konusunda cok profesyonel işlemleri yanlıs buluyorum karşıyım fakat bunun hakkında bir on yargım yok kötü bisey de duymadım şimdiye kadar.sadece zamanla bölge bölge gidebilir arkadaşımız vardı mesela dudak kalemini sürekli sürerdi kontür olan yerlerin bazısı silinmişti silik silik duruyordu tabi o dudak renginde yaptırdı goze batmıyordu.bildiklerim bu kadar ama ben yapmazdım ya
Rouge Kuzu hangi renk yaptirirsa yaptirsin kendi renginmis gibi duruyo zaten net rujlu bi gorunum istesen de olmaz. 2-3 yil sonra zamanla siliniyo ama arkadasin acaba tasirarak mi yaptirdi. Bazisi hacimli dursun diye biraz disardan yaptiriyo cercevesini. Ren rengiyle dudak rengi farkli tonda icin zaman gectikte cok belli oluyo ton farki. Ben tamamen kendi dudak formumda yaptırıcam dudak seklimi buyuklugunu begeniyorum zaten ruju birazcik tasirip surdugumde farklı biri gibi gorunuyorum hoslanmiyorum. Ben de boyle kalıcı seyleri sevmezdim ama bisey oldu bana guncelleme geldi 🤣 Daha neler yaptirmak var aklimda bi bilsen😂
Sokaklambasi Benimde aklımda var dudak ve eyeliner istiyorum ama bir turlu cesaret edemiyorum,o anlık uyuşturuyor zaten acı pek hissedilmezde benim korkum ilk bakışta en hassas bölge olunca ya yapamazsa bir hata bana denk gelirse olmaz olmaz ama ya alerji olursa gibi bir ton soru var kafamda,bir yandanda yap bişey olmaz butun olumsuzluklar sanami denk gelecek diye kendimi gaza getirmeye çalışıyorum😄şuan beklemedeyim
- Düzenlendi
Sokaklambasi yok ya ondan degil ben istesem yaptırırım kalıcı malıcı için degil neden olmasın istesem varya yapay kalıcı malıcı hiicc benim hic öyle seylerim yoktur güzel olsun yeter dkdkd .ben sey için yaptırmazdım benim dudaklarım renkli bazı rujların rengini asırı seviyorum ama hic bir ruj o rengi bana vermiyor renk degişiyor .bende o yüzden once ten ürünü dudagıma sürüyorum sonra ruj sürüyorum o istedigim rengi elde ediyim diye. aslında bu güzel bisey ama.. sende yapınca bu sorunu yasayacaksın
CoffeeLover İyi bi yere yaptirirsan hata yapma ihtimalleri cok dusuk ama Ben eyeliner yaptirmazdim balım ya. Cunku silinme asamasinda dagilmis goz kalemi gibi duruyo. Makyaj yapsan üzerine fondoten far gecince soluk gorunuyo uzerinden tekrar gecmek zorundasin. Bazen makyajsiz fresh gorunmek istersin silemezsin. Sıkılma ihtimalini de dusun sıkılmam dersen olabilir😂
Rouge İste biz senin dogal rengini elde etmek icin bu islemi yaptiriyoruz😂 Evet renklendirme isleminde bile sonuc rengi senin dudak rengine gore degisiyo. Seçtiğin rengi birebir elde edemiyosun. Simdi ben de renklendirmeden sonra istedigim ruju istedigim tonda tutturamiycam 😂 ama olsun 😝😝😝
Sokaklambasi sen şimdi dalga geciyorsun ama goruceksin dkdkd her zaman dudak rengini istemiceksin makyaj yaptığında ruj ihtiyacın olucak komik geliyor ama dur anlicaksın dkdk
Rouge biliyo musun bana da oyle geliyo 😂😂😂😂 Napim aklimda kalicana dudagimda kalsin 😝
Sokaklambasi eyelineri biraz daha düşünmem lazım galiba şuan dediklerin daha mantıklı geldi 😄 tamam herzaman eyeliner kullanırım her defa ugrasmam diye istemistimde arada bazı ortamlarda daha hafif makyaj istersem dogru bunalabilirim bunu dusunmemistim 🙂
Sokaklambasi Evet çok güzel olmuştu hiç tereddüt edip kendinizi germeyin bence
Sokaklambasi hahaha yap yap zaten ödemissin
Rouge 😂❤️❤️
Pink-pink2 Tesekkur ederim icim rahatliyo bunlari okudukca 😅
CoffeeLover dudak pigmentasyonu yaptirirsan yaz bana 😂
- Düzenlendi
Sokaklambasi yaptıracağım kesinde biraz daha araştırayım 😉yapınca yazarım benden önce yaparsan sende yaz nasıl oldu diye 😄
CoffeeLover tamam 🥰 ben maks 10 gune yaptiricam kuzu. Artik kendimi kurban seciyorum merak edenlere degerlendirme yaparim😂