Meleyke97 Selam nasilziniz kizlar? Birazcik sohbet edelim))) ben Meleyke (turkce-Melike) 23yasinsayim 6 yila gecti evliyim 5yasinda bi oglum 35gunluk bi kizim var Azerbaycan Bakü’de yasiyorum) ev kadiniyim
Freedom Meleyke97 Salam Meleyke. Sag salamat boyusun bebiwkalar. Mende Azerbaycanliyam ve adim Aiwe. 26 yawim var. Oglum 2yaw 4 ayliqdi. hamileyem. Sabah muaineye gedecem Gorek ne deyir hekim. Bakida hansi terefde qalirsiniz?
yagmurcan Meleyke97 Ben Yağmur 33 yaşındayım 10 senelik evliyim 8 yaşında bir oğlum var.Istanbulda yaşıyorum avukatım.🥰
Deletedmom2 Freedom Hemişe adınız marağlı olmuşdu sizin 😅 Axır bildim :) İnşəAllah sağ salamat olsun bebişiniz 🥰
Meleyke97 Freedom can cox sagol canim senin balanla bahem ve bebisinide aag salamat qucagina al Inwallah🤲🏻 bineqedide qaliram sen?
Freedom Deletedmom2 Salam Geceniz xeyir. Soruwardinizda 😊 Onda yeqin sohbetlerimi gormusunuz o biri postda 🌝
Panda Meleyke97 Binəqədənin harasinda qalırsan?Happy kidse ki Məleykəsən?Məndə Azəriyəm binəqədi şəhərciyində qallam.Harasında qalırsan bəlkə görmüşəm səni☺️
Meleyke97 Freedom he yaxiniq birazcik😁 texminen hansi tərəfində? Men salona gedirem mehdiabad yolundadi Əvvəl qarabag market var idi indi Şok market edibler tanimirsan orani?
Freedom Meleyke97 bizim Ev qarabagin tam arxasindaki binalardan biri. Wok Yeni acilib. Qarabagin adi deyiwib olub Real market.
Deletedmom2 Freedom Cann tamamm🥰 Hee bilirem ele postdan 😄 yox bacı deyilem, ama bu ay gecikme var İnşəAllah görek ne olur
Freedom Deletedmom2 Allah qismet elesin. Me vaxtdan evlisen? Narahat olma InwaAllah olacaq. Birce Cox fikirlewmemeye caliw.
Deletedmom2 Freedom iyulda 1 il olacaq İnşəAllah 🥰 İnşəAllah bacı, bele 3 düşük olub 5,6 heftelik :(((
Freedom Deletedmom2 Hee hamile qalmisan ki baci bir ilde 3 defe. Cox yaxwidi. Ama yaxwi hekime gedesen, iliwdiyini bilen kimi Hekim nezaretinde olasan. InwaAllah yene hamile olarsan ve sag salamat bawa vurasan.
Deletedmom2 Freedom Hee bacı Çox şükür 🥰 hekim dimiyin bacı 🤦🏻♀️ derman yazıb hekim- hamilelik üçün ve hamilelikden qorunmaq üçün 🤦🏻♀️ ona göre gerey narmal hekim tapım özelde, dövletde çetin
Freedom Deletedmom2 aa ele wey olar hem qorunmaq ucun hem hamilelk ucun. Biri var antibiotik atib qorunasan hemde bedeni hamileliye hazirlayan Derman atasan o bawqa.ama biride var hem qorunmaq hem hamilelik ucun mence o duz deyil. Sen ozune yaxwi hekim Tao baci