Menessa_20 Gurcu can cox wukur AllAh saxlasin inweAllAh wukur baci menem yorugunculug yuxusuzlug bele ama wukur yaxwiyam canim
Menessa_20 Gurcu can he bura gire bilmirler Aiwe vot votdadi her an bebiwimiz dogula biler Elzanede azalib yaxwiligdi Aideynen daniwmirig o herden girir fso
Menessa_20 Gurcu yox baci konullu yazilmiwdi 4 5 defe getdi aparsinlar deyibler ehtiyac olanda cagoraciyig bir defe getdi yoldan qaytariblarki,ter yoxdu ama qardawimi emim oglanlarini apardilar wukur onlarda qatitdi iki uc gundi sagsalamatdilar wukur
Menessa_20 Gurcu Aowenin bugun doguwu oldu qizimiz doguldu cox wukur mawAllAh olsun sag eli sene olsun inweAllAh canim
Gurcu Menessa_20 Wp da danisirsiniz?Ayweynen Aywe hicabli olandida he?Menden qizlarin hamisina coxlu salam deyersen
Menessa_20 Gurcu yox ureyim hapoy momda bura gire bilmirler nese praqram iwlemir deye orda daniwirig he baci hicabli olandi dedim ele sevindi yazmaginaxestexanadadi deyir eve gedum praqrami yukluyecem alinsa yazacam istesen Happy momda yaz baci
Menessa_20 Gurcu salam Aleykum baci caan cox sevindim gozunuz aydin cox wukur sagsalamat olsun inweAllAh teze qalibsan baci ay ne yaxwi stresden uzag ol sakin ol AllAh sagsalamat qucagina almagi nesib etsin canim wukur cox wukur🤲🤲🤲💓💓💓💓😘😘🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍
Gurcu Menessa_20 He baci tezedi wukur icinde ol baci Adim Momda RevaneXelilovadi orda yazarsan uzaq wekili qoymuwam uwaq ele bil ki opur orda yazarsan mene