Kızlar bi gün buraya bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi.Dört senedir evliyim.Çocuk hayalim hep vardı çok istiyoduk ama bekarlıgımdan beri Pcos hastasıyım.Çocuk istemeye başladıktan beri adetlerim zaten çok düzensizdi.Çatlatma igneleri klomen tedavisi,çeşitli hormon takviyeleri kullandım işe yaramadı.Geçen sene laparoskopi ameliyatı oldum yapışıklıklar vardı baya rahimde tıkanıklıklar açıldı.Bi tüpüm zedelenmişti doktor bi tüpten kalırsın demişti.Yurt dışında yaşıyorum burda bilenler bilir randevu işleri biraz daha zor ve hep bekliyosunuz.Her ay adet olmayıp yaptıgım testleri umutlanmalarımı ağlamalarımı bana bi mucizeymiş gibi imkansızmış gibi gelmelerini unutamıyorum.Pcosun yanında hipotiroidi de varmış ve tabiki gizli şekerim.Bu kadar engelim var adet zaten çok zor oluyorum hiç bebeğim olmaz diyordum.Bu sene tüp bebeğe başlamaya karar verdik.Önce maddi anlamda herşeyi hallettik doktora gittik evrakları hazırladık bu kasımda tüp bebeğe başlıyoduk.Kullanılıcak ilaçların dozlarına kadar ayarlanmıştı.Doktora gitmeye 14 gün kala içimden bi his son kez test yapmam gerektigini söyledi bi sabah kalktım yaptım ve silik çizgiyi gördüm.Şoklardaydım bu çizgiyi görmek için her ay onlarca testler yapıyodum kafayı yiyodum resmen.Hala rüya gördüm sandım.Dijital test aldık ve ondada pozitif çıktı.Dün doktora gittik minik mucizemiz direk gözüktü 8 haftalık kalbi atıyodu bu bana göre inanılmaz mucizevi bişey.O kadar engele ragmen tam tüp bebege başlayacakken böyle bi mucizeyi Rabbim yolladı.Neler çektim ne sancılar ne bitkisel ilaçlar kullandım ne tedaviler oldum.Ama Allah ol deyince kendiliginden oldu.Rabbim bu yolda benim gibi üzülen kahrolan anne olmak için herşeyini feda etmeye hazır olan hakeden herrrkeseee gönülden dua ediyorum bu mucizeyi nasip etsin.Kafadan atmak düşünmemek o kadar önemliymiş ki.Bunu biliyodum ama elimde degildi yapamıyodum.Doktora git gel tüp bebek işlemleri derken hamilelik hiç düşünmemiştim demekki stres yapmamak önemliymiş.Lütfen umudunuzu kaybetmeyin.Uzun oldu kusurumabakmayın.❤️❤️🤲🏻🤲🏻