Selam kizlar, ben 3 aydir evliyim bizim cinsel iliskinin iyice tutmasi biraz uzun sürdü baya zorluklar cektik🤣 iliskide kadin her zaman boşalirmi ? Ben daha hic boşalmadim tam zevke geliyorum derken eşim boşaliyor. Tavsiyeleriniz varmiii?
Boşalma
Esrakaya sürekli bosalmiyorum eşim eliyle de destek verirse boşalıyorum çok güzel birşey ıslanmak falan değil yani bildiğin böyle su gibi çıkıyor bazıları islanmayla karıştırıyor
@YalanSevmemBilesiin aman aman nerelere geldik 😂😂😂
Durumoms_ bu bünye alışık değil pat diye etiketleme haber ver ajajjjha 😂
YalanSevmemBilesiin mapusluk çok zor 🥹😅
Alışmamız lazım addfg
Esrakaya sana şöyle bi tavsiye veriyim asla bi yerde bulamazsın 😅 ben 3 senelik evliyim 2 sene sonra boşalmayı keşfettim önce ön sevişme olması lazım suyunun gelmesi lazım suyun gelmesi ve boşalma farklı şeylerdir bazıları suyu gelince boşaldım sanar daha sonra eşinin üstüne çık sen üste ol eşin yarı oturur şekilde penis içindeyken kendini yay gibi arkaya ger ve gel git yap 1 2 dakika içinde boşalıcaksın ama tüm kontrol sende olmalı eşin sana müdahale etmemeli ve erkekte gibi kadında bişey gelmeyebilir sıvı ama hissiyat çok başka elle eşin seni tatmin etse sadece zevk alırsın boşalma olmaz ben bu olayı çözdükten sonra cinsellik çok başka büyüdü gözümde vücut titriyor ve hissettiğin şey bambaşka anlatamayabilriim onu
[silindi]
Sedam60 garanti mi😄