Merhaba ilk defa böyle post açıyorum ama açıkcası bazen ne düşündüğümü bilemiyorum kendi kendime takılıyorum. Eşimle aramızda güzel bir sevgi güven bağı var çok şükür bundan mutluyum. Geç bir bayanım ve 3 yıllık evliyiz. Sorun şu ki bazen kendimi yeterince dişi hissedemiyorum. eşimle hep aramızda temas halindeyiz yani evin içinde dahi olsa sarılır ederiz, cinsel olarakta bi çekim tabiki var ama nedense daha çok şefkat yönünden daha ağır bastığımı düşünüyorum. Yani eşimin geçmişinde benden alakasız değişik tarzda rahat hayat yaşayan, aykırı insan tipleri olmuştur illaki. Ben kendimi yetersiz hissediyorum. Yani açık giyinmem, erkeklerle münasebetim yoktur, ailesiyle yakın otururum, zaten şuan çalışmıyorum ama ünv mezunuyum. Aslında onun beni kıskanacak birşeyi yok ve bu bazen bana çok standart mıyım diye düşündürüyor. Ama ben onun geçmişini kıskanıyorum. Evet giyinince edince dışarda illaki kıskanıyor ama ne bileyim zaten usturuplu bir hayatım var. Bazen diyorum ki acaba eşimin şehvet duygusunu nasıl etkileyebilirim. Ki ona sorarsam zaten herşey yolunda bana çok güvenir. Ama ben ilişkide de farklılıklar istiyorum. Neler yapılabilir bilemedim. Böyle hissetmek normal mi onuda bilmiyorum..