Kızlar 4. Bölüm diye hatırlıyorum ilkin Tolga’ya (sinem gibi) ayrılık mesajı atmıştı sabah Tolga mesajı gördükten sonra yürüyüşe çıktığı sahnede çalan şarkı neydi ya 🙄ben diziyi izledikten sonra üyeliği iptal ettim şimdi de internetten kaldırılmış bölümler bulamıyorum var mı bilen hayırınıza bi söyleseniz ya çıkmıyo aklımdan 😅
Dünyayla benim aramda izleyen var mı
Sutlucikolati İzlemedim ,netflix dizisi mi bu bakayım senin için
Dolunayy bende sırf bu dizi için üyelik aldım bitince iptal ettim 🤣
Sutlucikolati Şimdi şarkıyı öğrenmek için bidaha üye ol ,yine iptal et😄
Sutlucikolati Spotifyta playlisti var bir bak istersen. Birde söylediğin şarkı yabancı mı? 3. Bölümün başında ayrılık mesajı var az önce baktım bir şarkı çalıyor o da yabancı. ☺️
Kuzulkurt evet o şarkıydı Tolga ayrılık mesajını aldığında koşuya gitmişti diziyi izlediğimde şarkıyı çok aradım ama şu an çok aklımda değil internetten baktım tüm sitelere ya bulamadım ya da hatırlayamıyorum tam 🤦♀️
Sutlucikolati şarkı çalıyor ama isim olarak bilmiyorum. Yabancı olduğu içinde ne yazıp aratacağımı bilmiyorum malesef 🥲
Kuzulkurt ya ben Siri’ye soracaktım bu hangi şarkı diyip dinletecektim bende çok uğraştım ama hiçbir şey anlamadım 🤦♀️🤦♀️
Sutlucikolati anlaşılmıyor malesef 🥲
Diziye bakmadığım için şarkının nasıl bişey oldugunu bilmiyorum ama senin googleden baktım.
Çıkıyor ama doğrumu orası bilinimez..
“dünyayla benim aramda müzikleri“ yazdım sonra videolara tıkladım googleden. Bi bak sende tanıdık geliomu
Kuzulkurt çok teşekkür ederim vallahi uğraştırdım 🙏🏻🥰
cano42 vallahi çok zekice bakıyorum hemen teşekkür ediyorum 🥰
Sutlucikolati bulursan yaz🥰
cano42 richard willis jeff d moseley the storm in me kız buldum sonunda 🤣
Bende dizideki müze sahnesinde bir yabancı şarkı var onu çok merak ettim tüm listeye baktın ama bulamiyorum aynı şarkı ilkinin Tolga ve sinemi gördüğü ödül sahnesinde de çalıyor bilen var mı acaba 🤔