belinda merhaba kızlar, düğünüm hayırlısıyla ağustosta şimdiden kendimi temiz tutmaya alıştırmak istiyorum, düğün öncesi vücut temizliği özellikle vajina temizliğini nasıl yaparsınız? (epilasyon hariç)
Polyannacilik belinda önerim lazere gitmen çünkü tertemiz oluyor ben pişman oldum evlenmeden önce gitmediğime ama imkanın yoksa tabikide diğer seçenek agdaaa ❣️
Aagg0207 belinda kesinlikle lazer öneririm tertemiz düğününe kadar baya varmış etkisinde görürsün eğer lazer istemezsen ağda ama genital bölgeyi çok karartıyor ağda buğu çok kötü görünüyor o yüzden eğer durumun varsa lazere git
Babyface belinda ben lazere gitmedim hep ağda yani her tuvalette tahatetnelip mutlaka kurula iç çamaşırını hergün değiş Mutlaka ağda yap yada lazer kararma vs varsa bal limon karıştır sür her ağda sonrası renk açar Yada pirinç suyu Pirinç unundan maske Hı bide eğer lazere gitmediysen her ağda sonrası katınca yağı sür inan füğüne kadar tüylerin azalcak
Rouge Babyface yiyecekler asla asla yüze bile sürülmez yenirse faydası gorulur sürülürse zararı gorulur.hele ki ozel bolgeye asla ne kimyasal nede gıda sürülmez.oranın dengesini bozar ilerde beyazlık diye daha da kararmalar yapar üstüne sürekli kötü kokar enfeksiyon kapar .ozel bölgenin bakımı aslında cok kolay ve basittir .lütfen duydugunuz seylere inanmayın herseyi uygulamayın.diger koku postunda kurulama yorumunu begendim ama bu olmadı yanlıs yapılmaması için söylüyorum
Babyface Rouge yoo çok iyi yapmışsın🤗 Doğru bildiğimiz yanlışlar desene ben kararma sorunu yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım bunları yapıp şok faydasını gördüklerni söylüyorlar🤔 Ama karınca yumurta yağı bende kullandım azalmayı hissettim