zeynep266 Beş yıl sonra evladını sağlıkla büyütmüş bir annenin gururunu yaşamış olacağım ilk olarak. Kendisini ifade edebilen, bireysel ihtiyaçlarını kendi halledebilecek ve bana en yakın arkadaş olup annesi ile sohbet edebilen bir kız çocuğu görmek.. ❤Sonra onu okula gönderene kadar kızımın ilk öğretmeni olarak tüm değerler ve okul öncesi eğitimlerini kendim vermiş olmayı hayal ediyorum. 🌸
Doğumumdan beri geleceğe yönelik tek düşüncem tek motivem bu oldu çünkü anne olmak öyle sabır işiymiş, bir bireyi kendi nefsinden daha çok düşünmekmiş ki… Gece ilk defa evladımı kaybetme korkusu yaşadım, Allah kimseye hissettirmesin bu duyguyu da bu acıyı da. Büyüyünce geçecek tüm bu günler inşallah diyorum hep kendime.
Eğer bunu başarabilirsem. 5 yıl sonra eşim ve kızım ile bir arada olmak nasip olursa sadece okul sıralarında değil hangi alanda olursa olsun memuriyetini almış bir çalışan olmayı hayal ediyorum. Daha uzun vadeli olarak eşimle ikinci bir ev alıp kızımıza miras bırakmayı hayal ediyoruz. 🌿