Ya arkadaşlar belki ne alaka diyeceksiniz ama bence benim post masum kalır🤭
Erkek totosu merakı olan tek ben miyim ya, mesela örnek vereyim eşimin totosuna durup dururken vuruyorum, mıncıklıyorum. Adam korkarak oturur, yatar oldu, ayaga kalkar oldu😄😄
Cinsellik olarak değil ama böyle bi tane geçiresim geliyor sürekli 😄😄

Ah bu detayları niye verdim bilmiyorum betimleme olsun ama😁

Nazlicaan aynı bende öyleyim. Ne zaman önümden geçse bi tane vururum 😂 önümden yürümeye korkuyor artik. Çürüttün totomu diyor 😅😂

Mavininoyunu benimkide çok rahatsız oluyor benim hoşuma giderdi 🤭 erkekleri anlama klavuzu çıkarılsın

Nazlicaan erkek totosu demeyelim de eşimin totos diyelim başka adamın totosuna neden meraklanayım 😂😂 ben de eşime gelip geçerken patlatırım ellerim adam önünde eğilmeye korkuyorum der 😂

Nazlicaan Eşimin sevmediği harekettir totoya vurmak onun totosuna vurulmasindan hiç hoşlanmaz 😂

Nazlicaan ahaha bu bende çok yapıyorum çok tatlı geliyo böyle sıkıştırıveriyorum hoşuma gidiyo
            Bebek totosuna vurur gibi yapıştırıyorum valla

Sedaa Ya bendee bende , hatta bazen dışarda da şey diyorum “ totona vurmak istiyorum şuan” falan😁😁

Mavininoyunu Haha ya eşimde öyle diyor, ama mıncırmadan, eklemeden, vurmadan duramıyorum😁 sorun onda değil bende😄

zeynep266 Kız anlaşılmayacak bir şeyleri yok. Eror verdi mi geç otur bekle düzelir o 😄

TombulHatun önünde eğilmeye korkuyorum

Tövbest😁🤣🤣 cok iyi ya
                  Ya bende baska adam manasında yazmadım nasıl aktaracagımı bilemedim😑 niye aktardım onu da bilmiyorum 😄

Ceylan00 Al benden de o kadar 😄 asansörde falanda kamera yok bizim, öyle yerde sıkıştırmak daha keyifli bak 😄