Nazlicaan Deli-hatun Evet ya cocuklar anlayınca zor dediğin doğru, Allah tan oğlum anlamıyor, yoksa diyecek baba ne iş😄
Deli-hatun Nazlicaan benm oğlum da küçük 17 aylık oldu bugün ama eşim işe giderken sırayla hepimizi öper öyle gider ama beni öperken çocuk hayırdır baba niye dudağından öpüyon annemi der gibi kaşlarını çatıp bakıyo 😂
Ceylan00 Nazlicaan aynn gizli kapaklı yerlerde daha çok aksiyon yapasım geliyo😅 ya yapıştırıyorum ya sıkıştırıyorum Direk eve kaçıyo sonra o bana vuruyo ben ona vuruyom gerisi Allah’a emanet 😅😅
BoncukunAnnesi Nazlicaan Bende hep diyordum acaba bunu yapan bir tek benmiyimdir diye sevindim tek değilmişim 😂 cocamın dötünü yeringggg 😂😂😂😂
Nazlicaan BoncukunAnnesi cocamın dötünü yeringggg 🤣🤣 Kimse yalnız olmadığını hissetti bence bu posttan sonra, herkese bir rahatlama geldi😄
Sedaa Nazlicaan dışarda benim fazla dikkatimi cekmez, kot pantolonla felan. Ama evde eşofmanla daha seksi gözüküyor bana ,😂😂
Frenchojeee Nazlicaan benim de geçiresim geliyor bebeğim ama suratının ortasına şöyle okkalı bi şekilde 🤣🤣
Akrep Nazlicaan öyle miyim değil miyim boşverelimde aşırı @SansursuzKadin vibe aldım hahahhaah oda çok severdi popoya vurmayı 😂
Ozge49595 Nazlicaan bilmiyorum ama bazen erkek totoları tatlı oluyor ne bilim erkeklerın totosu böyle hafif sert yav tuhaf bişey ama tokatlaması mıncırlaması güzel sapık degılım umarım çok açık yazmadım 😂😂
Nazlicaan Ozge49595 Yok yok gayet kapalı oldu😁 bende sapık değilim ama yazdıklarından bende hoşlanıyorum yapmaktan yani😄😄
Ozge49595 aykirikadin bizde az degiliz ama sapık degılım malın iyisinden anlıyorum sadece ay tövbe şimdi linc yiyecem 😂😂
Nazlicaan Sept Eş totosu zaten demek istedim aslında ama anladığım gibi aktardım herhalde ondan olmadı😄 Başlığı değiştirmelerini rica ederim, 😁