Tebrikler, sağlıkla al kucağına inş

gizemsez cok tewekur ederim Allahim isdeyen herkese nasib etsin

diana oyy şükür mütleq elaqeni kes isdi dus alib eleme hekimede ged yoxlan

Rasev sabah gedib degig gan verecem indi gorek inwwaAllah bu tesd seyf cxmamiwdir ama urey bulantim ve agrim var bu sefer 100eminem var cunki evelde bele olmuwdum

diana Təbriklər🎉🎊🤰🏻🤰🏻Sağ salamat al qucağına🤱🏻😘😘

Hamileliğin eğer çok erken haftalardaysa hcg değeri düşük olduğu için silik çıkıyo. Tebrikler hamilesin. Çünkü bende öğrendiğimde silikti ikinci çizgi 4 haftalık hamileydim 💕

Rabisss cok tewekur ederim canim wu bende nasil oldu biliyomusun belirtiler vardi ama da once bi duwum vardi ve hep cocug isdiyodum olmuyodu hep tesd yapiyodum negatif cikiyodum bu seferde hayal kirikligi yawamag isdemedim ama sonucu ne olursa olsun uzulmicem dedim ve yapdim 1cizgi cok net 2ci okadar silikdiki zor gorunuyodu idrardan 3damla dokmuwdum bawda ama ikinciyi goremiyodum tam olarak diye sinirden yine 3 damla artirdim ve 3 dg kadar sonra baya belirgenlewdi 2ciside

diana tebriklerrr🤗🤗🤗🤗sag salamat inwALLAH 😊😊😊

diana inşəAllah qan ver gorek neticesi ne olur❤️Yaxsi xəbərini gozleyirik

Tebrikler inşallah bebeğini sağ Salim kucağına alırsın rabbim olmayanlarada nasip etsin babada inşallah

diana gorsən ne yaxsi dedim sene yukle xeyrli oldu😁

• Ilow bunu yanıtladı.

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et 🙏🏻😌

Ayallah sag salamat qucagina alasan 😍😍😍sag elin bawima😘😘😘😘😘

Rasev happy mom nediki bana da deyin berkem menede duwerli olar😀🙏🏻