Kizlar demin normal gebelik tesdi aldim 2cizgi cikdi ama 2cisi cok silikdi bawda hic gozukmuyodu da sonra 3dg kadar 2cide cikdi ama silik yinede hamileyimm
Hamileyim galibaaa ????????
Tebrikler, sağlıkla al kucağına inş
Hamileliğin eğer çok erken haftalardaysa hcg değeri düşük olduğu için silik çıkıyo. Tebrikler hamilesin. Çünkü bende öğrendiğimde silikti ikinci çizgi 4 haftalık hamileydim 💕
Rabisss cok tewekur ederim canim wu bende nasil oldu biliyomusun belirtiler vardi ama da once bi duwum vardi ve hep cocug isdiyodum olmuyodu hep tesd yapiyodum negatif cikiyodum bu seferde hayal kirikligi yawamag isdemedim ama sonucu ne olursa olsun uzulmicem dedim ve yapdim 1cizgi cok net 2ci okadar silikdiki zor gorunuyodu idrardan 3damla dokmuwdum bawda ama ikinciyi goremiyodum tam olarak diye sinirden yine 3 damla artirdim ve 3 dg kadar sonra baya belirgenlewdi 2ciside
Tebrikler inşallah bebeğini sağ Salim kucağına alırsın rabbim olmayanlarada nasip etsin babada inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua et 🙏🏻😌
Ayallah sag salamat qucagina alasan 😍😍😍sag elin bawima😘😘😘😘😘