Hanımlar telefon almayı düşünüyorum infinix marka telefon kullanan var mı artı ve eksi yönleri nelerdir acaba

Askokuskom valla ben de hiç duymadım öyle bakarken gördüm belki kullanan vardır diye sorayım dedim internetten baktım ama pek inceleme yok telefon hakkında

_Mandela_ o markayı ilk defa duyuyorum ama her zaman bilindik marka dan kullanmak daha iyidir illa yüksek bütçeli değil de daha düşük bir model olsun ama bilindik olsun

Hayatonemsemeyedegmez ayy tam benim baktığım model internette incelemelerine falan bakayım dedim de yok denecek kadar az ama telefonum kırıldığı için almak zorundayım en azından kullanan birinden fikir almak çok iyi oldu çok teşekkür ederim 🙏♥️

_Mandela_ eski telefonum oppo a54 du cok memnundum hicbir sorun yasamadim gercekten guzel bir telefon bide omix x600 tavsiye ederim oda cok guzel bi telefon oppoyu sattik adam cok isteyen oldu vemedim dedi cok memnunum cok guzel telefon dedi

• [silindi]

_Mandela_ güzel değil bence kardeşin kullandı memnun değildi Ve parçası zor bulunur evet

_Mandela_ ablam kullanıyor memnunda 1 seneyi geçti alalı herhangi bir sıkıntı olmadı