Carpediem3344 Leya maalesef daha test yapmadan regl oldum bu seferde olmadı 🥺 neyse vardir bunda da bir hayır sizler iyi haberler verirsiniz inşAllah 🙏🏻
cano42 Leya Yok daha 7 gun var Ama Hic bir belirtim Yok. Kasik agrim var mide yanmasi var . Ama gögusler genelde 2 hafta pncesinde sertlesirler simdi yumusaciklar.Ama hisediom Adet olcagimi bu sefer Gebe kalmicami hisediom Yani
Anonmy Leya benim bugün 4. Günü gecikeli ama hala birşey yok , inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz ❤️
Copper Leya Hayırlısı inşallah.Bu ay ilk defa bizde ovulasyonla takip edip denedik dün adet olmam lazımda halen olmadım pek umudum olmasada insallah vardır.
Anonmy Carpediem3344 herşeyin hayırlısı bizim kadınlar olarak tek sıkıntımız stres yapmamız tamam çok istiyoruz ama streste engel oluyor herşeyi akışına bırakalım stres yapmayalım ki Allah’ın izniyle olsun ❤️
Carpediem3344 Anonmy ister istemez stres yapıyoruz acaba oldumu bu ay hamile kaldım mı olmadiysam neden olmadı gibi cok kuruyoruz 🤷🏼♀️ hadi insallah sizlerden güzel haberler bekliyoruz 💙🙏🏻
Anonmy Carpediem3344 ve merak ettiğim birşey var ben gebelik testini gece yapmıştım sabah yapmakla arasında fark var mi acaba ?
cano42 Anonmy sabah idrarinda cok su Yok icinde Uyuyorsub uyaniosun Idrar daha koyu oluyor ondan sabah testi önemli