Nazlicaan Ya kaç gündür giremiyordum, girince dedim bir sohbet postu açayım, bakındım göremedim çünkü 🤭 Ee daha daha nasılsınız, neler yapıyorsunuz, 😄
Nefedukaa Nazlicaan eşimle kızımı uykuya gönderdim bugün baya geç kaldık. Bende mutfağı topladım tv karşısında uzandım yasak elmayı izliyorum :))
Slovem08 Nazlicaan ben biraz kötüyüm ailecek soğuk algınlığı geçirdik hatta ben en geç kaptığım için hala devam etmekte ama bu yaşadığımız şeyden ötürü hafif kaldı. Eşimin iş yerinde kendi bölümünde biri iş kazası yaşadı ve vefat etti dün cenazesine katıldık bu olay baya etkiledi beni eşim işte değildi ama işte olsaydı belki onun yerinde benim eşimde olabilirdi onun yanı sıra 10 yaşında bir kızı vardı kolu kanadı kırıldı yarım kaldı 37 yaşındaydı kötü etkiledi baya bizi. Biraz sohbetten çok dert postu gibi oldu benim için kusura bakmayınız siz nasılsınız neler yapıyorsunuz
She_angel Nazlicaan Eşim işten geldi ailesini görmek istedi görmüyordu kaç gündür bende tamam dedim çocuğuda alıyım götürürüm dedi hazırlarım bebişi gönderdim ikisini duşumu aldım cilt bakımı mı yaptım saçları taradım kitap okuyorum yani okucam inşallaj 🫠 Eşimde bebeği uyutmuş annesi gillerde Gelir birazdan 💗
tatlicadii ayy evet sohbete hertürlü varım=) hatta yoklama alalım, sohbete gelmeyenlerin ismini kara tahtaya da yazalım😂 ben 1-2 haftadır soğukalgınlığından muzdariptim baya, şimdi iyiyim çok şükür
Nazlicaan tatlicadii 😄 haha ya, gören gelir bence, burası sıcak yer 💜 Çok geçmiş olsun, fena salgın var.
tatlicadii Nazlicaan çok tişikkürler, toparladım bu hafta neyseki ay biz yine de yazalım bence karatahtaya geç gelenleri😄😄
Nazlicaan Slovem08 Estağfurullah.. Herşey üst üste gelmiş.. Geçmiş olsun mu demeliyim, başınız sağolsun mu bilemedim😔 Allah sabır versin aileye..
Slovem08 tatlicadii çok teşekkür ederiz bi şekilde hayat devam ediyor rabbim bütün herkesi korusun 🤲🏻
tatlicadii Nazlicaan yazalım yazalım geç gelenleri😄 sonra da geç gelenlere yüz defa “bir daha sohbet postuna geç gelmeyeceğim” yazdırırız😄😄
tatlicadii Nazlicaan 😄😄 ay şaka yapıyorum, zaten isim yazma olayı olursa kesin bi şekilde denk gelir ben geç kalırım ceza da bana kalır😄😄