• Muhabbet
  • telefonda takip sistemini nasil yapabilirim

Merhaba kizlar Ben esimin Telefonuna nasil takip sistemii
Yapabilirim birde WhatsApptan nasil Bana mesajlarin gelmesini saglayabilirim
Hic yapan varmi??

Damla85 bebeğim diyelim ki öğrendin, birincisi herşeyi görüp okumak istediğine emin misin? İkincisi senin telefonuna eşin böyle bi uygulama yüklese ne hisseder, düşünürsün ? Bunları iyice bi düşün bence.

Damla85 ben gizliden girilenleri merak ediyorum bunu bilen varsa söyleyebilir miii??

Damla85 benim bir arkadaşımın telefonunda ses dinleme uygulaması gibi bir şey vardı bir de takip uygulaması, hem sevgilisinde hem kendinde vardı mesela bize oturmaya gelirdi bir markete çıkardık adam hemen arardi derdi nerdesin nereye gidiyorsun diye , yada bişi konuştuğum da bana sus işareti yapıyordu arkadaşım telefonunu başka bir odaya koyuyordu öyle rahat konuşuyorduk bana çok garip geliyor ama senin için bir sorarım eğer söylerse haber veririm

2 yıl sonra

Damla85
      Kendi tekefonuna whatsap web indir
      Ordan eşinin telefonundan bağlı cihazlara gir senin indirdiğin uygulamada qr kod var eşinin telefonuna bağlı cihazlar yerine o kodu okut senin telefonunda da açılıyor benimkinde eşiminki açıktır ve bilmez

Damla85
        Eşin uyurken vs yap ilk bağlandığında eşinin telefonuna mesaj geliyo bağlanıldı şurdan diye onun üzerine tıkla sessize al hiç ruhu duymuyor

dadandmomy canım zaten ben WhatsApp web indirmiştim eşim onu takip ettiğimi öğrendim çıkış yapıyor bağlı cihazlardan takip edildiğini görüyor o yüzden artık yapamıyorum eğer bildiğiniz başka uygulama varsa yardımcı olur musunuz

Korkulur kız sizden 🤣

gizo00
        Tabi duruyor bi değişiklik olmuyo o başka bi uygulama olarak açılıyor