Ya hanımlar başımıza gelmeyen kalmadı bu ay bizim ya. En üst katimiz terasını kacak olarak Kat yapmak istedi bacada dahil tüm duvarları kırmışlar du gece de çok şiddetli bir fırtına çıktı önce bacadan sonra duvarlardan en son da prizlerden şu gelmeye başlayınca korkup oğlumu da alıp kaçtım evden evi tamamen su bastı beyaz eşyalarımız yandı. En azından bacayı kapatsınlar diye yukarı çıktık kapıyı dahi açmadılar ben ve üstte oturan 3 ayrı komşum da benimle aynı durumda ama benim eve daha çok şu geliyo komsularimin sadece duvarları su aldı. Polis çağırdık onlar da açtıramadı kapıyı En son ev sahipleri kapısına dayanınca açıp tüm masrafı karşılayacağım demiş ama asla güvenmiyoruz adama sormak istediğim şu mahkeme süresince bizim evdeki hasarlı eşyalar için faturalandırma yapmamızı isteyeceklermis ama benim eşya alacak fatura çıkaracak durumum yok bu iş nasıl olur fatura vs ne olur bilen biri varsa bana mala anlatır gibi anlatabilir mi sinir stres ve korkudan hiç bir anlamıyorum çünkü ben

_Mandela_ aayy çok kötü olmuş rabbim dusmanimin başına vermesin inan ki çok zor bir durum hiç bir bilgim yok üstte kalsın 🤷🏻‍♀️

Bsrkaya çok sagolun teşekkür ederim. Emek emek zar zor aldığım eşyalar halılarım ceyizlerim yatak odası gardropum mahvolmuş parkeler suları çekmiş şişmiş sudan duvar bile balon balon 2 yaşında çocukla kaldık 3 kişi bu halde

_Mandela_ istee cocukla bide daha çok zorr. Ayy bilmiyorum ben anne olduktan sonra çok hassaslastim. Çocuklara acayip bir zaafim var hiç birşey olmasın onlara isteği böyle çok üzülüyorum yaa. Çocuklar etkilenecek diye elfam oluyorum.