21 yasindayim, avrupada yasiyorum. 3 senelik uni okuyorum ve ilk senesini tamamladim.
ben babamin uzaktan akrabasi birisini seviyorum, yillar once koyde gormustum ve 2019 basinda sevgili olduk. birbirimiz icin canimizi vercek kadar cok seviyoruz. kendisi koyde yasiyor ailesife koyde. Ikimizin yasam standartlari ayri olsada ben onun kalbini sevdim. Bir kez yuz yuze gorebildim oda zar zor, gecen yazin. Ailelerimizden gizledik ama en sonunda annem ogrendi, cok tepki gosterdi. Babam ogrendiginde bisey demedi, sadece zamanla taniyin birbirinizi vs vs dedi.
Onu en son gecen yazin gordum, bu senede (yazin yani okul acilmadan) korona yuzunden goremem diye cok paraliyorum kendimi. Ailelerin karsisina cikip yuzuk takmak istedik. Annem kardesim bu sene gitmicekler turkiyeye risk grubunda oldugu icin ama babam gidebilir. Babamla Ilk dega 1 hafta gitsem cocukla gorusmek icin? Evimize gelip beni orda gorsun o 5 dakika gormeyi bile dunyaya degismem. annem ayip diyor kiymetlen bir sene daha bekleyip diyor ama seneye 2 sene olacak ben bu ölumlu dunyada okadar bekleyemem kizlar :( Babamla cok anlasamiyoruz sinirli birisi ama goze aldim bunu, karantinayi vs de. Yurtdisi ucuslari ne zaman acilcak bilginiz varmi, agustos basina dek acilirmi Finlandiya turkiye ucuslari?
fikir verin nolur, kafayi yicem ozlemekten :( En sonunda ucuslar acildigi an herseyi birakip ona dusundum..