Merhaba kızlar ben bu sorunu bekarligimdan beri yaşıyorum gerçekten tiksinmis durumdayım artık, soğan suyu iyi geliyor mu acaba bilen var mı? Hep ilaç kullanıyorum geçmiyor tamamen. Ve eşimle ilişkiden sonra 1 2 leke kan geliyor ve aşırı derece de yanma oluyor enfeksiyon diye düşünüyorum çünkü zorlama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
İdrar yolları enfeksiyonu için (soğan suyu)
1sirineannesi soğan suyu ve maydanoz suyu çok iyi geliyor
1sirineannesi evet canım bende bu yöntemi çok denerim ve gayrette iyi sonuç almıyorum arkadaşınndediği gibi maydonoz ve soğan suyu süper
1sirineannesi Onu enfeksiyon zamanlarında değil de düzenli olarak sağlıklı hissettiğiniz normal günlerde içmeniz daha iyi olur, enfeksiyona yakalanma riskini azaltır. Ben enfeksiyon zamanında içtiğimde hiç bir etkisini görmedim aksine bekledikçe daha çok ilerledi ve iyileşmem daha uzun sürdü. Başlangıcını hissettiğiniz zaman az bir ağrı varsa, idrarda yanma olursa direk doktora gitmenizi öneririm. Çünkü bekledikçe geç kalırsınız, yanan kibritin ucu gibi düşünün. Enfeksiyon her çıktığında ilerler, idrar yolunun başındaysa üretraya mesaneye ordan sona doğru gider, böbreğe de ulaşır o zaman işiniz daha zor olur. Alternatif tıb elbette iyi bir yöntem ama sadece doğru zamanda ve doğru şekilde..
nasıl oluyor peki? Soğan kaynatılıp suyu mu içiliyor?
Size nioli yağı kullanmanızı tavsiye ederim, ben çok faydasını gördüm . İç çamaşıra 2 damla günde sıktın mı zamanla faydasını görürsünüz
mommyandson Evet öyle oluyor kimisi de soğanı kaynatıp buharinda oturuyormuş bebeği olması için bunu da duymuştum.