Gidiyorumyolcuet cüzi bir miktar bulup bir yer ile anlaşıp kapora verme durumunuz var mı acaba, ikna edemezseniz son çare mekanlarla bu şekil anlaşmak gerekebilir. Hani siz belirleseniz yeri ön ödeme yapınca belki işin ciddiyetine varır kalanı öder fatura ödemek gibi varsayıp.
Babanız daha önce hiç bir düğün hazırlığına şahit olmadı mı? Yani bilmediğinden mi bu kadar rahat yoksa inadından mı onu anlamak için soruyorum. Ya sizi susturuyorsa ne deseniz de demek ki kulakları ailesine karşı kapalı. Sözünün geçtiği biri varsa bir büyüğünüzün konuşması durumu anlatması daha iyi olur. Kuaför, gelinlik, dış çekim, salon bunlar hep randevulu sistem. Üstelik son zamana kalsanız istanbul gibi bir yerde ne nikah ne düğün için gün bulamazsınız.
Benim kayınpederim de nişanlıyken hem düğün tarihini kararlaştırmak hem eşya ve salon tutmak konusunda acelesi yok ayarlarız diyordu belki eşim bu randevulu işlerin detayınıvermediğinden bilmediği için erteledi. Eşim değil de ben konuştum. Kendi ailemi de karıştırmadım, bizim yakınlarımızın da düğünleri var herkes tarihler çakışmasın diye soruyor yeniyıldan sonra zaten her şeye zam geliyor, eşyada ötv artıyor. Bir tarih belirlesek planımızı ona göre erkenden ayarlarız diye fikir sunarak anlaşmış olduk.