Kızlar az önce yosun peeling yaptırdım ama cildim yanıyor normal dedi yapan kadın ama yaptıranlar yazarsa sevinirim 🌸
Yosun peeling yaptıranlar
😂🌸
Yok mu yaptıran ya
Cicikiz yok demek😂😂
Cicekliperde valla herkes herşeyi yaptırıyor bunu yaptıran çıkmadı ya kız
Cicikiz 😂😂 senden sonra yaptırırlar
Cicikiz ilk defa duydum
Cicekliperde kız valla yaptırmasınlar o kadar acılı ki abartılacak gibi değil ama sanki yüzünde cam kırıkları gezdiriyor öyle düşün yada kaktüs değiyor gibi sayılmalar başladı yenilecenecek miş cildim
buzdankalpler 🤦♀️🤦♀️🤷♀️🤷♀️
Cicikiz buna benzer bir şeyi yüzünde aşırı iz olanlara yapıyolardı özellikle roankutan kullananlara yüzü soyan bir uygulama ama bir süre güneşe çıkmamak lazım soyuyosa lisede falandım duyduğumda ama senin bahsettiğin uygulama mı bilmiyorum. Arkadaşım roankutan kullandıktan sonra yüzümü soydurdum güneşe çıkmamam lazım dedi ordan hatırladım
buzdankalpler güneş kremi kullanıyorum evet çok dazla güneşe çıkmamam gerekiyor çıkmıyorum da zaten evdeyim hep yosun peeling bu dediğine benziyor ama tam omu bilmiyorum bir haftaya iyileşecekmiş yüzüm suan çene kısımlarım soyuluyor
buzdankalpler iyi gelmişmiydi arkadaşına canım
Cicikiz ee sonra güzel olacaksa değer 😂
Cicekliperde bilmiyorum ki bakalım görcez bukelamun gibi deri atıyorum şuanki görüntü çok igrenc
Cicikiz deri atıyorsan iyi bence. Cildin yenilenir
Cicekliperde valla yılan gibi yarın karne günü kızımın bu suratla nasıl gidecem bilmiyorum
Cicikiz bir şey olmaz bakımlı kadınsın
Cicikiz yüzündeki izleri baya yok etmişti ama yüz soyulunca güneşe çıkarsan leke yapıyomuş dikkat et