Cicekliperde kız valla yaptırmasınlar o kadar acılı ki abartılacak gibi değil ama sanki yüzünde cam kırıkları gezdiriyor öyle düşün yada kaktüs değiyor gibi sayılmalar başladı yenilecenecek miş cildim

Cicikiz buna benzer bir şeyi yüzünde aşırı iz olanlara yapıyolardı özellikle roankutan kullananlara yüzü soyan bir uygulama ama bir süre güneşe çıkmamak lazım soyuyosa lisede falandım duyduğumda ama senin bahsettiğin uygulama mı bilmiyorum. Arkadaşım roankutan kullandıktan sonra yüzümü soydurdum güneşe çıkmamam lazım dedi ordan hatırladım

buzdankalpler güneş kremi kullanıyorum evet çok dazla güneşe çıkmamam gerekiyor çıkmıyorum da zaten evdeyim hep yosun peeling bu dediğine benziyor ama tam omu bilmiyorum bir haftaya iyileşecekmiş yüzüm suan çene kısımlarım soyuluyor

Cicikiz ben yaptırdım yanar baya kötü oluyor kalın kalın kabuk atıyor yüzünde aman elinizle filan kaldirmayin sonra leke kalır kendi kendine dökülsün atsın deriniz kaşımayın ve direk sıcak su buhardan yüzünüzü sakının

Serap02 valla canım kaç gün sürecek bu ya çok sıkıldım sürekli kremlenmekfen cildim geriliyor falan sonuç ne oldu sende

Cicikiz yüzündeki izleri baya yok etmişti ama yüz soyulunca güneşe çıkarsan leke yapıyomuş dikkat et