NaimeYilmaz Merhaba herkese, var mı bir sorunumuz sıkıntımız? Genel bir post olsun uygulama, forum, moderatör olma isteği(Özel mesaj ile), kullanıcı adı değişikliği vs. her türlü konuda konuşalım taleplerinizi alayım. 😊
Yasak_elma Adelin benimde böyle oldu 4 gün boyunca hic forma giremedim.Uygulamayı sildim yeniden yukledim baktım olmuyor tekrar tekrar sildim yükledim olmadı.peridenin bize ulaşın bölümünden imail attım verilerinizi temizleyin vs denildi.Verilerin nasıl temizlendiğini bilmiyordum sonra tekrar yükledim uygulamayı busefer oldu yeniden giris yaptım forma.Neden böyle bi hata veriyor uygulama.Ben askı aldım sandım hatta çünkü şimdiye kadar hiç askı almadım nasıl olduğunu bilniyorum NaimeYilmaz
Adelin NaimeYilmaz Şuan günlük yazılan yerde takvimin altında çıkan postlara basıp kayıt olarak girdim forum attığım resimdeki gibi
TombulHatun Akrep benden uzun zamandır istiyor ama ben gün içinde bilgisayardan webden girdiğim içindir diye düşünüyordum 🥲
NaimeYilmaz TombulHatun Evet webten her seferinde giriş istiyor otomatik kaydet yapabilirsiniz ama uygulamadan istemiyor olması lazım
TombulHatun NaimeYilmaz uygulamadan da istiyor şimdi tekrar şifre girerek giriş yaptım beni hatırla dediğim halde oluyor bu ama ben alıştım çok dert etmiyorum
NaimeYilmaz Yasak_elma Hata varmış Forum’da sağlıklı bir geri bildirim alamadık herkese olmadığı için. Bu akşam düzeltildi sorun
Sedaa NaimeYilmaz Bende 2 gündür giremiyordum. Telefon ekranı web ekranı gibi oluyordu, giriş yapma yeri bile gözükmüyordu. Şimdi girdigimde düzelmiş.