Kahve falıma bakabilirmisiniz
Gerçekten iyi bilen birinin bakmasına ihtiyacım var
Neyse canınız saolsun kızlar 🙏
Nietzsche çözmek için çok emek sarf ettim gerçekten sorun sadece aile de değil ilk başta ne olduğunu anladım nisanliyken 10 defa yüzük attım ama babam müsade etmedi akraba diye basım önüme egilir dedi dinledim keşke dinlemeseydim babama hep diyorum zaten nisani atmama izin verseydin nolurdu şimdi bosanicam daha mı iyi diye zaten yine arkamda durmuyor babam ama babama söyledim sen karşımda durursan silerim diye
Serap02 Ahh be bu aileler neden bunu yapar . 2 kişinin anlaşamayacağını görmek bu kadar zor olmamalı . 10 kez yüzük atmak nedir . Aileler sanıyorki düğünü yapacağız bunları eve tıkacağız sorunlar bitecek. Peki sen nişanlılık zamanında evlenmeyi istemiyorken eşinin tutumu nasıldı ? Onun evlenmeyi istemesindeki sebep neydi ? Bir de çocuğun var sanırım . Allah yardımcınız olsun. İlişkinin düzelmesi için tek taraflı çaba malesef yeterli kalmıyor
Nietzsche o hep düzelecek ben duzelicem klasik erkek lafları ona sorsan emek gösterip bana katlanan kendisi Allah’ın dan bulsun gerçekten o da aileside hepsinden bıktım hayatım karardi 24 yaşındayım ama 60 yaşındaki kadınlar gibi evden çıkmaya ruhum kalmamış bunalmisim aynısını çocuğuma hayatta yasatmam
- Düzenlendi
Serap02 tamam artık o zaman bu hedefe odaklan ve canını hiçbişeyin sıkmasına izin verme. Fal olayını da kapatalım,faldan kimseye hayır gelmez. Zaten bak keç kez fal postu açmışsın ama düzelen hiçbir şey yok. Fal sana bilmediğin bir şeyi de söylemez. Ancak dua ve çaba seni kurtarabilir . Falı bende arada eğlencesine kullanan biriyim ama bundan kesin ve inandırıcı bir sonuç beklediğimizde işler daha kötüye gider