Günah sevap boyutu lütfen sizde kalsın

Gerçekten iyi bilen birinin bakmasına ihtiyacım var

Neyse canınız saolsun kızlar 🙏

Serap02 Ben bakmayı bilmem, tercih de etmem ama fincanına göz gezdirdiğimde sırtında çok büyük bir yükün olduğunu hissettim ,his olduğu için de söylemeden geçemedim

Nietzsche çok teşekkür ederim evet maalesef çok büyük Yük var kalkamıyorum altından destek olan kimsem yok arkamda duranim yok 😔

Serap02 rica ederim , tam olarak gördüğüm de bu dediğin yük. Sen yere eğilmişsin secde eder gibi. Bu yük kocaman sırtında duruyor ,kaldıramıyorsun . Normalde anlamam faldan ,ilk kez birine hissettim . Bence fal baktırmak yerine bize derdini anlat ,biz elimizden geldiğince yardımcı olalım.

Nietzsche aslında falı birtek uzgunken baktiriryoum pek guvendigimden değil sadece bazen iyi geliyor çok uzun ya anlatsam Roman olur zaten o kadar uzun yazıyı okuyan da olmaz haklı olarak çok teşekkür ederim desteğiniz için 🙏☺️

Serap02 Sana sadece şunu demek istiyorum. Tamam yükün çok ağır gelmiş ama hala yere düşmemişsin ve hissettiğim kadarıyla tam karşında komple yıkılmanı bekleyen biri var . Derdin her neyse bilmiyorum ama komple düşsen bile kendini yerden kaldıracak güç sensin.

Nietzsche canım benim kalbinden operim senin derdimin özeti eşim ailesi boşanmak istemem ama arkamda duran kimsemin olmaması özet haliylen bu şekilde birgün duzelecegime inanarak yaşamaya devam ediyorum

Serap02 gerçekten çıkışı olmayan dertler büyük yük oluyor insana . Eğer sorun ailesinde ise konu halledilir belki. Eşindeyse de biraz zor ama o fedakarlık yaparsa çözebilirsiniz,tabii çözmek istiyorsan .

Nietzsche çözmek için çok emek sarf ettim gerçekten sorun sadece aile de değil ilk başta ne olduğunu anladım nisanliyken 10 defa yüzük attım ama babam müsade etmedi akraba diye basım önüme egilir dedi dinledim keşke dinlemeseydim babama hep diyorum zaten nisani atmama izin verseydin nolurdu şimdi bosanicam daha mı iyi diye zaten yine arkamda durmuyor babam ama babama söyledim sen karşımda durursan silerim diye

Serap02 Ahh be bu aileler neden bunu yapar . 2 kişinin anlaşamayacağını görmek bu kadar zor olmamalı . 10 kez yüzük atmak nedir . Aileler sanıyorki düğünü yapacağız bunları eve tıkacağız sorunlar bitecek. Peki sen nişanlılık zamanında evlenmeyi istemiyorken eşinin tutumu nasıldı ? Onun evlenmeyi istemesindeki sebep neydi ? Bir de çocuğun var sanırım . Allah yardımcınız olsun. İlişkinin düzelmesi için tek taraflı çaba malesef yeterli kalmıyor

Nietzsche o hep düzelecek ben duzelicem klasik erkek lafları ona sorsan emek gösterip bana katlanan kendisi Allah’ın dan bulsun gerçekten o da aileside hepsinden bıktım hayatım karardi 24 yaşındayım ama 60 yaşındaki kadınlar gibi evden çıkmaya ruhum kalmamış bunalmisim aynısını çocuğuma hayatta yasatmam

Serap02 sanırım küçük yaşta evlenmişsin 19 civarı . Neyse öyle yaşlı hissetme kendine gel daha önünde bir sürü senelerin var inşallah . Ne güzel bak çocuğun var sana yoldaş. O evdeki şahıs da madem sana katlanıyormuş ,neden zulüm çekiyorda boşanmıyormuş merak ettim doğrusu

Nietzsche aynısını söyledim maden katlaniyorsun adamsan boşanırsin dedim zaten babama deseki bosanicam bende babam alır götürür belki ama habire ne boşanması bilmem ne deyip duruyor atanirsan eğer kimseye bakmam kendi ayaklarımın üzerinde durmayi bekliyorum

Serap02 bak atanma ihtimalinin olmasına sevindim. Onu evde kullan ,görmezden gel ve atanmaya bak o zaman.

Serap02 tamam artık o zaman bu hedefe odaklan ve canını hiçbişeyin sıkmasına izin verme. Fal olayını da kapatalım,faldan kimseye hayır gelmez. Zaten bak keç kez fal postu açmışsın ama düzelen hiçbir şey yok. Fal sana bilmediğin bir şeyi de söylemez. Ancak dua ve çaba seni kurtarabilir . Falı bende arada eğlencesine kullanan biriyim ama bundan kesin ve inandırıcı bir sonuç beklediğimizde işler daha kötüye gider