Glcn2000 Kızlar sizce bu kez HamiLe kalabilirmiyim? Daha birşey söylemek için çok erken yine ama biz eşimle tekrar denemeye karar verdik ve zaten adetime 7 gün kaldı gelmemesi uyumuduyla bekliyoruz zaten gelmezse Hamileyimdir inşaAllah.🤲🙈
Zelihaaaa Glcn2000 hadi işallah hayırlısı olsun stres yapma testini tek başına yap pozitifse dediğim gibi yaparsın negatifse de üzülme kafaya takma diyer aya denersiniz kısmetse 💋
Zelihaaaa Glcn2000 bu arada gülcan yumurtlama günündemi ilişkiye girdin ?🙈😅 merak ettim çünkü yumurtlama günüyse şansın çok yüksek 🤍
Deletedmom2 Glcn2000 İnşaAllah hamile kalırsın bu ay canm🥰 Sizin adet gününüz çokmu erken oluyo ? Merak ettim de,🙄
Glcn2000 Zelihaaaa Evet Zeliha hanım eşimde öyle olduğunu söyledi ama tabi birşey belli değil yinede sevinmek için acele etmiyoruz heleki ben ama okdr çok heycanlıyım kiii. Aiii sizce bu kez olur mu 🙈🥰
Glcn2000 Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var 2 gündür gecikti regl olmadm test aldm negatif çıktı napıcamı bilmiyorum eşime daha birşey söylemedim 😥
Zelihaaaa Glcn2000 canım biraz daha bekle derim 7-8 gün gibi ozaman yap işallah çıkar olursa sana dediğim gibi yaparsan olmazsa demekki adetin düzensizleşti doktora baş vurursun eşine sen söyleme yine umutlanmasın sonra çıkmazsa yine senden bilir kendine dikkat et iyi bak işallah hamilesindir 🙏🏻
Glcn2000 Zelihaaaa Zeliha hanım çok teşekkür ederim Hızır gibi yetiştiniz bana ben yine çok karıştım negativ sonucu görünce kocagün ağladm inanamazsınız inşaAllah dediğiniz gibi yapıcam düzenli olarak takip ediyorum günlerimi biraz daha bekleyip yapıcam inşaAllah bu kez hamile kalırım çok çok Teşekkür ederim seviliyosunuz sizde kendinize iyi bakın ❤️😍
User123 Kızlar bugun test yaptım pozitif çıktı ama eminde değilim çünkü time aynı şey oldu için doktora gidecem
Zelihaaaa User123 Maşallah 9 muu 🙊🙊 hadi hayırlısı olsun bide pozitif çıktı işallah gönlüne göre olur 💕
User123 Zelihaaaa hastaneye gittim zaman doktora çıkıcam ama kanda eğer negatif çıkarsa diye korkuyorum Bi kere de yanılttı beni
User123 Zelihaaaa aynen bakalım Bi kan sonucu vereyim de ama içimde sanki hamileyim diye şüphe var bakalım varsa inşallah vardır
User123 Meri12 bugun tam 10 gün oldu adet görmeyeli test yaptım ama Bi kerede yaptım yanıldım için Bi doktora gidip kan verecem ozaman belli olur