Kızlar tiktoktan anlayanlar bu bildirimi açıklayabilir mi “ Azra(etkileşimde bulunduğunuz)” bu ne demek eşime geldi salak saçma şeyler silcem uygulamayı falan dedi bu mesaj herkese gidebilir mi yoksa mesajlasma mı olmuş benim için çok önemli bilenler yazarsa sevinirim

She_angel oh içim rahatladı etkileşimde bulunduğunuz yazınca bende aldatıldım mı acaba dedim yüreğime su serpildi teşekkür ederim

Eşimin telefonundan baksam tiktokta takip ettiği baktığı videoları özel mesajı nerden bulabilirim ben kullanmadım hiç bilmiyorum o anlar mı baktığımı

eternallove
        Hayır canım anlamaz asla bakabilirsin zaten tiktokta da kaydedilenler mesaj yer vs takip ettikleri hepsi direk karşına çakar ve o anlamaz bile

eternallove ayarlar kısmına gir izledigin videolar ve yorum attiklarin yazar oraya gir izledigin yazan yere gir ordan bak eğer bir kişinin bir sürü videosuna baktiysa çıkar orada zaten

Anneveoglu bulamadım akşam zaten teknolojiyle aram yok🙄 bida bakayım ayarlardan teşekkür ederim

eternallove yok şimdi yeni güncellemeyle paylaşılan videonun üstünde bi yer var oraya yanlışlıkla bile değiyor insanın babada geliyor benzer bildirimler

243401 akşam yine geldi 😏baktım sadece komik video asker videoları vardı neye baksa o çıkıyorsa kötü bişey de bakmamış galiba anlamadım bende