Yagmur6566 instagram da Fera krem var onu denemek istiyorum bende çok şikayetçiyim 😢

Benimdü küçükler 70beden🥺Ama eşim beğeniyir bazen çok kötü sevmiyorum diyorum çok istersen esterik yaptırırız canını sıkma diyo

Niqu05 Buz küpleri var ya donduruyoruz onlardan her göğüse 3 buz bitecek şekilde göğüsünün her yerine masaj yapıyorsun buzlar eriyen kadar her gün toplamda 18 buz bitecek yani her 2 göğüs için ve günde 3 kez için

Yagmur6566 bende küçük buluyorum yatınca kayboluyor ilişkide bile küçük doye düşünüp odaklanamiyorum

BoncukunAnnesi Soğuk ya hani üşütme iltahaplanma gibi sorunlar olmaz dimi? Benim koltuk altlarımda limfalar büyümüş doktor soğuktan olmuş diyo

Cicekliperde benim büyüdü süt dolunca icii 😂 böyle çok dolgun dolgun ve büyük duruyorlar ama süt cekilince eski haline dönerse bilemem ama yine de bı tık büyük kalırlar bence 😂

Bsrkaya benim sütüm erken bitti ama süt varken benim de çok hoşuma gidiyordu 😂 şimdi eski halinde

Niqu05 A o zaman bilemem ben sürekli yaptım sıkıntı yaşamadım ama bu sizin yapamayacağınız anlamına gelmez

Cicekliperde benim sütümün masallahi var 🙈 18 aylık daha kesmedim. İnşallah 2 ay sonra kesmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak göğüsler küçülecek mi inşallah kuculmezler 🤗

BoncukunAnnesi ay gerçekten büyüdü mü ya denemeye kesinlikle değer daha ayrıntılı açar mısın mesela ne kadar süre yaptın da büyüdü yapmayı bırakınca büyük mü kaldı bide kaç beden Ken kaç oldu ya çok umutlandım büyüsün o kadar dua ederim ki sana yaz gelsin denerim hemde serinletici 🥰😍

Sonsuz_ Göğüslerim 80 bedendi o zaman baya büyük göğüse ilgim vardı araştırdım ettim her gün usanmadan yaptım şuan arkadaşlar 100 beden oldu doğumdan önce 95 bedendi 🫣 Normal buz küpleri var ya ondan bir sürü yapıyordum sabah kalkıp önce bir göğüsümde 1 er tane buzu eritsene kadar her yerine meme başı hariç her yerine sürüyordum sonra 1 tane daha sonra 1 tane daha yani 1 göğüse 3 buz bir göğüs bitince diğer göğüsümde geçiyordum aynısını yapıyordum sonra birde öğlen yapıyordum aynı şekilde birde gece yatmadan önce yapıyordum sütyensiz uyuyordum 1 ay da dolgunlaşmaya başladı 2. Ay da 90 beden oldu sonra evlendim zaten 95 oldum ama keşke olmasaydı da memitolarım 80 beden kalsaydı keşke değişebilsekk 🥹