Kızlar instagramda karşıma çıktı ameliyat olmak istemiyorum memnuniyet de çok fazla var sayfada denemek istiyorum bilen varmı kullanan değer mi 80 bedenim ama çok küçük

🔻 FERA GÖĞÜS ve KALÇA Büyütücü Bakım Kremi

Fera göğüs ve kalça bakım kremi düzenli kullanım ile kısa süre içerisinde hayalini kurduğunuz bir vücuda kavuşmanıza yardımcı olur. İçeriginde bulunan bitkisel ürünler sayesinde göğüs ve kalçalarınızın dolgunlaşmasını,sarkmaların toparlanmasını,dik bir görünüme sahip olmasını ve sıkılaşmasını sağlar.
Bu ürünümüz göğüs ve kalçada ki kan dolaşımını ve hücre metabolizmasını hızlandırır. Göğüs ve kalça içerisinde bulunan hücrelere etki ederek büyümesini ve dolgunlaşmasını sağlar. 🌿
🌿 Cilt dostu Shea yağı,Saccharide Isomerate cildi sıkılaştırır ve nem kazandırır.
🌿 Allantoın bitkisi cildi yeniler ve korur. ( Etkisi kanıtlanmış doğal bir madde olan karakafes bitkisinin özünden elde edilir.)
🌿 Ayrıca içerisinde karabiber yağı,şerbetçi otu yağı,susam yağı,sefil pamilat(A Vitamini) ve parkı yağı bulunmaktadır.
ürünümüzü düzenli ve talimatlara uygun şekilde kullandığınızda kısa zamanda gözle görülür değişim yaşayacak hayallerinize ulaşacaksınız ÜRÜNLERİMİZ SAĞLIK BAKANLIK ONAYLIDIR🌸🤗🌸
Böyle içeriği, de güzel olması hoşuma gitti

Sonsuz_, başlığı Feracream göğüs büyütücü olarak değiştirdi.

Ay hiç mi Allah ın kulu yok

Sonsuz_ canım kullanan bilen var mı diye sormuşsun ,demek ki kimse bilmiyor ki yorum atmamişlar. Birde gece geç saat ,uyuyordur çoğu kişi 🤷🏻‍♀️ bende bilmiyorum hic, ilk defa duydum bu kremi ama hiç inanmıyorum ben böyle şeylere. Tek çözümü estetik ameliyat bana göre. Ama eğer alıp denemek istiyorsan sen bilirsin tabiki.

Sonsuz_ kozmetik ürünlerin hiçbiri sağlık bakanlığı onaylı olmaz. Böyle kremler gogus büyütmez inanmayın hem paranızı yazık hem de umutlarınıza

Sonsuz_ bana çok saçma geliyor canım bu tür ürünler para tuzağı resmen.öyle olsa onca insan alır kullanır niye cerrahi işlemlerle ugraşsınlarki.benimde karşıma hep çıkıyor gögüs buyutme vajina daraltma kremleri neler neler okadar mantık dışı ürünleri abartarak tanıtıyorlar ki,yine sen bilirsin denemek istersen denersin ama bosuna paranı harcama derim.

Sonsuz_ zamanında göğüs büyütmek için bütün kremleri merhemleri akla gelecek her şeyi denedim hiçbiri bir halta yaramadı taa ki buz kompresi yapana kadar

BoncukunAnnesi ya siz ciddimisiniz dünde başka posta yorumunuzu gördüm çok umutlandım gerçekten işe yarıyormu valla hergün dua edicem size

Oturmayamigeldik Normal buz küpleri var ya ondan bir sürü yapıyordum sabah kalkıp önce bir göğüsümde 1 er tane buzu eritsene kadar her yerine meme başı hariç her yerine sürüyordum sonra 1 tane daha sonra 1 tane daha yani 1 göğüse 3 buz bir göğüs bitince diğer göğüsümde geçiyordum aynısını yapıyordum sonra birde öğlen yapıyordum aynı şekilde birde gece yatmadan önce yapıyordum sütyensiz uyuyordum 1 ay da dolgunlaşmaya başladı 2. Ay da 90 beden oldu sonra evlendim zaten 95 oldum ama keşke olmasaydı da memitolarım 80 beden kalsaydı keşke değişebilsekk 🥹

BoncukunAnnesi memeniz dikleştimi yoksa cidden büyüdümü çok umut bağladım okadar mutsuzum ki küçük olmasından inşallah işe yarar

BoncukunAnnesi anladım canım teşekkür ederim bende biraz büyümesini ve dikleşmesini istiyorum. Dikleşti mi peki yoksa sadece büyüdü mü. Anladığım kadarıyla kalıcı bir şekilde büyüyor dimi

5 gün sonra