Garipanne Kızlar bende aşırı isteksizlik var eşimi çok seviyorum ama hiç teklif etmem ben eşimde tam tersi normal mi bu bazen bana der bir gün sen teklif et diye ama çok yoruluyorum 3 çoçukla duş yapmak aşırı üşeniyorum 😅🤕varmı öneriniz
Betybety Garipanne merhabaa bazi dönemlerde oyle olabiliyor dişil enerjiniz düşüşe geciyor olabilir. Bende bu durumlarda lavanta yağını sürüyorum bileklerime ve boyun kismima gercekten etkisini görüyorum ve makyaj ve bakim tam olarak avını bekleyen aslan gibi oluyorum tavsiye ederim 😁😁
Roselove Garipanne tam da açtığım konu. Çok isteksizim hele o duş almak zulm geliyor . Hiç zevkte almıyorum zaten
Hoyrat Garipanne canım enerji verecek şeyler tüketebilirsin. Bazılarında eşleri istemiyor diye sorun oluyor ama ne güzel eşinde istiyormuş banyo yapmak bukadar zor gelmesin yaaa dediğim gibi gün içinde yoruluyorsan enerjin bittiği içindir bunun içinde enerjisi yüksek yiyecekler tüket
Hoyrat Garipanne canım benim kolay değil bunu anlayabiliyorum ama elinden vakit ayır dediğim gibi enerji artırıcı şeyler ye
Frenchojeee Betybety Kuzucuğumm bu Esra Ezmecinin kukunuza sürün dedi yağlardan mı acaba? Cidden etkisi varmı karşı cinse karşı?
Betybety Garipanne ben Watsons magazasindan aldim herhangi aktarcida da vardir herhalde. Rica ederim 🌸🌸
Garipanne Cicekliperde olabilir gün içerinde çok yoruluyorum hele ki son bebeğim olduğundan beri uyku hiç yok :(