Kızlar 6 yıllık evliyim kaynanamla yaşıyorum 2 çocuğum var küçük kızım down sendromu
görümceler aylarca bizde kalıyor kalabalık bir aileyiz siz nasıl ayrıldınız psikolojim bozuldu resmen
Ayrı eve nasıl çıktınız
Nazikra canım benim ya cok sabırlısın 6 yıl hic kolay degil cidden eşinin sana aşırı saygı duyması gerekiyor benim için büyük fedakarlık.zaten yuva kurmak için evleniyoruz aile evinde kalmak istesek kendi ailemizle kalırız .cok güclüsün bence.eşinle konusman degil bunca yıldan sonra artık sart kosman gerekiyor diye düsünüyorum. bu olması gereken ben evlendim kendime ait yuvam olsun diye cocugumuz oldu daha ne olsun o çocuğun da kendi yuvasına aile sahibi olmasına ihtiyacı var falan derdim ben olsam.asla kabul edip erteletmemelisin tabi eşine gore hareket et sert bir yapıya sahipse ona gore git.bunu yapmak zorunda istemesi onemli degil zorunda mecbur bunu anlasın.hatta ben olsam hala anlamıyorsa kendi evimiz olmayacaksa biraz da bizim ailemizle yasayalım derdim.ya cidden basta kabul etmemek gerekiyor ama işte hayat sartları yada o anki psikoloji yanlıs yaptırabiliyor 🌸😔
Bende 2 sene oturdum. Aynı şekilde kayınbabamda hiç istemiyordu ayrı ev olsun ama onların keyfine göre olmuyor malesef. En son eşime yeter artık ben çocuğu tek göz odada mı büyüteceğim. Bir evde 10 kişi mi yaşayacağız sen ailenle yaşamak istiyorsan gelme bana ev tut mecbur değilim dedim çıktık ayrı eve. Eşimle anlaştık sonuç itibari ile babasının fikri çok önemli değildi yani. Evli olan eşim ve benim babasıyla evlendiğimi hatırlamıyorum.
Nazikra büyük konusmiyim ama kalamam aynı evde niye aynı evde kalıyorsunuz ki hiç sorunlar çıkmıyor mu.
Off 8 yıl yaşadım 4 yıl oldu çıkalı kavgalı oldu en son baba evine gittim eşime dedim ben artık o eve gelmicem çok şükür oda anladı rabbim sanada nasip etsin inşallah çok iyi anlıyorum seni 4 yıl yeni yeni evli olduğumu farkına varıyorum. Gerçek ten de ev üstüne ev olmuyo bunu cahil insanlara anlatmak zor.
Kirmiziponpon5 sorunlar çok çıkıyor ne olursa olsun ayrılamadım