Krnkrn Kızlar 6 7 aydır ilişki sırasında sanki büyük tuvaletim geliyor gibi oluyor bu durumda ilişkimizi etkiliyor ilişkiye girmek istemiyorum artık başına gelen varmı doktora gidecem artık ama sizede sormak istedim bi tek bndemi oluyor
Frenchojeee Krnkrn o bazen bendede oluyordu, sürekli olmadığı için önemsemedim pek. Bilimsel olarak hiç bi bilgim yok ama şimdi düşününce pozisyon kaynaklı olabilir mi acaba, vucüt ağırlığını sana veriyorsa falan 🤷🏼♀️
Gnl1234 Krnkrn fazla baskıdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ama sağlık soeunu olarak düşünüyorsanız bir doktora gidin yine de
BoncukunAnnesi Krnkrn Eşinizin cinsel organı büyük ise baskı oluyor o da tuvaletin gelmiş gibi hissettiriyor bende de aynı olay oluyordu bir jinekologa sordum böyle dedi 👍
Krnkrn BoncukunAnnesi yaa ama 4 senelik evliyim 1 senedir oluyor vajinam çok dar ztn oda ayrı bir sorun eşim bile diyor bazen ilişkiden sonra bnimki bile yanıyor diyor darlığından dolayı
BoncukunAnnesi Krnkrn Doğumdan sonra biraz daha rahatladım birde daha rahat olduğum pozisyonlarda yapıyoruz sadece.
Krnkrn BoncukunAnnesi doğumdan sonra bnim daha kötü oldu sezeryan doğum yaptım ztn her pozisyonda aynı oluyor bir doktora gitmem lazım
merabatelevole Krnkrn bildiğimden değil de kist falan varda baskı falan mı yapıyor acaba diye düşündüm doktora gitmek en doğrusu çok normal bir durum değil gibi