Uykulupingue Keşke bir ücret talep edilmese
gönüllü lowbedler de bulunsa. Yardım kuruluşlarını arayıp sorsanız, taşıma yetkisi belgesi olan tırlar araçlar gidiyordur belki. Bir tane iş makinesi olduğundan varsa imkan, alınır ulaşır inşallah.

Uykulupingue Bulunduğum şehirde haber sayfalarına atılıp yetkililere ulaşılmaya çalışılmış. Biz hazırız gitmeyi bekliyoruz denilerek tüm kuruluşlar, valilik, afad etiketlenmiş. Sizde paylaşım yaptırsanız belki ulaştırma bilgisi olan yardımcı olur. Duyurmak lazım ne kadar kötü bir durum 😔

Uykulupingue bizim burda valilik izniyle gittiler,hatta valimiz kendisi de maraşta. Köy hizmetleri kendisi tır ayarladı ,sizin orda da olabilir belki

Uykulupingue bunlar nasıl insanlar böyle, bizim burda yurtdışından eşimi arayanlar bile oldu ,maddi destek sağlayalım yeterki makine bul diye . İnşallah sizde bulursunuz, makinesiz de gidebilir eşin. Operatörde aranıyor

Uykulupingue benim eşimde şuan iskenderunda, operatör kendisi. En son dün öğlen görmüştüm. Daha eve gelemedi. Onun tanıdığı lobetler var ama ulaşamiyorum şuan eşime. En son 2 saat önce konuşmuştum. Telefon çekmiyor diyordu. Keşke ücret talep etmeseler şu zor zamanda.

Sedaa buldular canım yola çıktı eşim inşallah sağ salim varıp yardım ederler,telefon çekmiyor mu orda bunu bildiğim iyi oldu

Uykulupingue allah sizden ve sizin gibilerden razı olsun ya mahvolduk perisanız herseyi yaptık olmuyor haber alamıyoruz yakınlarımızdan gidemiyoruz hataydalar yardım bekliyorlar iki çocukları da enkaz altında postunu gorunce içimde bir ümit oldu

Almanya nin birçok bölgesinden yardim kalkiyor. Sagolsunlar bizde yaptık Fakat su anda gerek deprem bölgesine ulasim veya onlarca ilçenin ve yüzlerce köyün etkilendigi genis bir cografyaya tirlarla yollanan gida, battaniye veya klyafetlerin ulasmasi (ulasim problemleri, kolilerin tek tek açilip kontrolü ve afet bölgelerine aktarim organizaszonu) haftalar alabilir veya hatta zamaninda ulasmayabilir yurt dısındakiler lütfen para yardımı da yapalım üc bes demeden

Rouge Hollandada öyle. Artık doldu her yer kabul etmiyorlar. Viyanada yegenlerim gönüllü derneklerde görev yapıyorlar. Elimizden bizimde bu geliyor, ne acı çaresizce seyrediyoruz

Esmerkiz hollandayı da gordum belcika da yaptı dediler .para yardımı yapsak daha iyi.kızılaya vs.nereye göndereceğimizi bilmesek bile en azından yakınlara gonderebiliriz onlar bizim yerimize o parayla yardım edebilir gitmiyor cünkü..aklım durdu benim artık bizim kızlarımız da herkes de kurtarılsın nolur 😞😞elimiz kolumuz baglı sadece aglıyoruz

Rouge dernekler camilere bakman lağzım canım. Dernek aracılığıyla para yardımı da yapılıyor. Kızalaya özel hesap numaraları var onlarda.