Kızlar 7şubatta adet olmam lazımdı olmadım. Ben adet olmadan 3-4 gün önce pembe pembe leke gelmeye başlıyo ordan anlıyorum adet olacağımı. Bu sefer öyle bişey gelmedi, sırtım ve göğüslerimin ucu ağrıyor. 1-1,5 hafta önce de kasıklarımda ağrı vardı. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
Gecikmede ikinci gün
hsns hamilelik belirtisi
- Düzenlendi
hsns bende senin gibiyim şu an adetimin geçikti bebeğim üstelik 4 aylık çok tedirginim 😔😥ama sendeki belirtiler yok
Hayatonemsemeyedegmez yaa ciddi misin 🥺 züülmek istemiyorum artık ya üzülme arkadaşım Allah verdiyse vardır bi bildiği 🤲
- Düzenlendi
Sağol canım . Tabi öylede ama benimde yaşım küçük doğumumda riskli geçti biraz. En az 3yıl olmaması gerekiyodu içim içimi yiyo
Hayatonemsemeyedegmez kaç yaşındasın canım
Kızlaaaar başka yok muuu????
Hayatonemsemeyedegmez hmm yani bende çok büyük sayılmam hayırlısı olsun canım ne diyim test falan yaptın mı peki
Hayatonemsemeyedegmez yap istersen canım Allah gönlüne göre versin
hsns sagol canım tek temelim olmamasıdır inşallah
hsns bende bugün olmadim aynı belirtiler var bugün evde test yaptım pozitif çıktı
hsns canım ben kan testi yaptım negatif çıktı emziren bir anneyim doktorum emzirme döneminde adet düzensizliği yaşıyabilirsin dedi bu normal bişeymiş seninkiside belki bundandır