Kızlar 7şubatta adet olmam lazımdı olmadım. Ben adet olmadan 3-4 gün önce pembe pembe leke gelmeye başlıyo ordan anlıyorum adet olacağımı. Bu sefer öyle bişey gelmedi, sırtım ve göğüslerimin ucu ağrıyor. 1-1,5 hafta önce de kasıklarımda ağrı vardı. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?

hsns bende senin gibiyim şu an adetimin geçikti bebeğim üstelik 4 aylık çok tedirginim 😔😥ama sendeki belirtiler yok

Hayatonemsemeyedegmez yaa ciddi misin 🥺 züülmek istemiyorum artık ya üzülme arkadaşım Allah verdiyse vardır bi bildiği 🤲

Sağol canım . Tabi öylede ama benimde yaşım küçük doğumumda riskli geçti biraz. En az 3yıl olmaması gerekiyodu içim içimi yiyo

• hsns bunu yanıtladı.

Kızlaaaar başka yok muuu????

hsns Merhaba. Canım aynı belirtiler ben de de vardı. Aynı şekilde 7 Şubat adet olmam gerekiyordu. Test yaptım. 2 buçuk haftalık hamileyim ❤️😍😍

• hsns bunu yanıtladı.
      • hsns bunu beğendi.

VildanB Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😍🤲❤️

hsns deprem üzüntüsü geciktirmiş olabilir mi

• hsns bunu yanıtladı.

Babyface hayır ben stres yapınca aksine daha erken adet olurum

hsns bende bugün olmadim aynı belirtiler var bugün evde test yaptım pozitif çıktı

hsns canım ben kan testi yaptım negatif çıktı emziren bir anneyim doktorum emzirme döneminde adet düzensizliği yaşıyabilirsin dedi bu normal bişeymiş seninkiside belki bundandır