Boncukkk Cok uzgunum.. Basiniz sağolsun allah yardimciniz olsun. İnsallah annen sag salim cikar. Dualarimiz sizinle..
Nedir hakkın hikmeti 😢
Uykulupingue Versinler insallah allah huzurunda çetin hesaba çekilsinler hepsi yanlarına asla kar kalmasın amin
Boncukkk basin sag olsun canim rabbim cennetin en güzel yerine koydun babani inşaallah fatihami okudum yerine ulaşsın inşaallah annen içinde la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin baligin karnindan yunus as kurtardigi gibi düp depremde göcük altinda kalanlari kurtarsin inş
bitterdelisi24 evet canım telefonda çekmiyor arada mesaj atıyor artık ceset topluyoruz hep diye Rabbim sonumuzu hayr etsin 😢
Uykulupingue az önce bi yakınımda öyle söyledi :(( hiç sağ yok ceset buluyoruz hep dedi :(( allah hepimize yardım etsin
Boncukkk canım annenden haber varmı 😓
Uykulupingue psikolojim bok gibi ama şuan bana iyi gelen tek şey 10 günlük bebeğin, 90 saat buz gibi havada betonların arasından hayata tutunup kurtulması.. düsündükce aklımı kacırcak gibi oluyorum nasıl ya nasıll.. rabbimin rahmeti ne kadar büyük elhamdulillah.
mamacita bende onlarla motive oluyorum ama artık psikolojim bitik halde ağla ağla gergin bi insan oldum artık bi depremlik bi virüslük canımız var
Uykulupingue umudumuz var annem ses verdi çalışmalara başladılar ama çok riskli ilerliyor inşlh kurtulur 😭
Boncukkk ya inşallah sağ salim çıkar canım 😢
Boncukkk canıım ne söylenir ne söylenir bilmiyorum 😢 Rabbim acını hafifletsin yerlerini nur etsin
Bugün hic kurtulan haberi gormedim lütfen biri hala mucizelerin olduğunu kurtulanların oldugunu söylesin insallah sadece ben görmüyorumdur ama vardır 😞