Ben yurtdışındayım ailem Hatay Antakya’da babamı dün kaybettik enkazdan çıkardık annem hala enkaz altında kardeşlerim perişan halde akrabalarımın ölüm haberlerini alıp duruyorum kafayı yicem dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor lütfen dua edin babama rahmet dileyin anneme dua edin çyaşıyorsa eğer Rabbim dayanma gücü versin dua edin çıkarsınlar . Onları göremedim Hatay çok kötü durumda Hatay yok oldu 😫😔

Boncukkk başınız sağ olsun Rabbim sabırlar versin çok zor bir durum kelimeler kifayetsiz kalıyor elden gelen bişey yok hele ki gurbette olunca. Umuyorum anneniz iyi durumdadır Allah yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla.

Boncukkk rabbim dayanma gücü versin bütün kullarımıza bol bol dua ediyorum. Benim bile burdan içim parcalanıyorr. Rabbim enkaz altındaki kullarına ses nefes olsun inşallah dayanma gücü kudreti versin. Bütün insanlarımız sağ çıksın 🥺 bu haberle bizde buralarda perisaniz. Bir umut diye diye dolanıyorum her yerdeee. Rabbim annenizi size bağışlasın 🙏🏻 insallahh sağ salim çıkar 🥺🙏🏻

Boncukkk RABBİM yardım etsin mekanı cennet olsun çok zor benımde kayın valideler Hatay’da hamdolsun iyiler ama psikolojileri bozuk memleketim malatyam yok köyüm yok sürekli akraba ölüm haberi alıyorum RABBİM bize güç versin herkese güç versin😢

Hoyrat amin canım Rabbim tüm darda kalmışlara yardım etsin annemin olduğu yerden ses geliyor cihazla dinlemişler ama çıkartamıyorlar çnkü bizim kat olduğu gibi yerin altında bina sallanıyormuş gündüz gözüyle üst katları kaldırım aşağı kata ulaşacaklarını söylemişler Rabbim dayanma gücü versin 5 gün olacak allahım aç susuz üstlerinde beton yığınları Rabbim sen büyüksün kullarına hissettirme sağ çıksınlar dua edelim bol bol annem fetih suresini çok severdi hergün muhakkak okurdu hatta ezberlemişti sizden ricam fetih suresini okuyalım hatta tüm göçüktekiler için okuyalım Rabbim dayanma gücü versin onlara beklemek bizim için ne kadar zorsa enkazdakiler için dahada zor

Bsrkaya allah razı olsun elimizden geleni yapamıyoruz belki ama bol bol dua okuyalım fetih suresini okuyalım ki tüm enkazdakilere güç olsun dayansınlar lütfen yayalım enkaz altındakiler için fetih suresini okuyalım darda kalmışlar için okuyalım

Boncukkk oluyorum canım çok okuyorum çokça dua ediyorum rabbim sizlerede dayanma gücü versin 🙏🏻

Boncukkk basın sagolsun hepımızın bası sagolsun :( hala umut var hala canlı çıkan insanlar var inşallah ailende sağ salim çıkar

Basiniz sagolsun. Hic TR ye gitme sansiniz varmi? Belki biraz olsun gönlunuze su serpilir en azindan son yolculuklarinda beraber oldunuz diye. Tabi gurbetten ha diyince gitmek cok zor bunuda bilirim:((

Boncukkk çok çok zor gerçekten nedesek ne yapsak şuan o kadar boş ki evde uyumaya yemeye çekinir olduk , Allah yardımcınız olsun raabim sabır ve dayanma gücu versin tüm dualarimiz sizinle 😔

Boncukkk Allah rahmet eylesin babana🥺Anneninde yardimcisi olsun inwAllah dayanma gücü verir de Allah sağ salim çıkar. İnsan ne söyleyeveğini bilmiyo😔 Kardeş ülke Azerbaycan olarak biz hepimiz çok üzüldük olaylara haberlerde görüp hep dua ediyorum Allah yardımcıları olsn🥺 inşAllaj daha ölüm haberi almayız sağ salim çıkar geri kalanlarıda. Çok kötü oldu çokkk🥺🥺 insan nasıl dözer bunca kayba acıyaaaa

Geceninmavisi giderim gitmesinede 3 çocuğum var en küçüğü 4 aylık gidecek evim yok biz burda yazı yaşıyoruz orası soğuk benim çocuklarımın giydirecek montu yok ha deyincede oraya uygun bulamam hatay havalimanına iniş yok başka yere insek bizi hataya götürecek insan yok

Amin hepinizden allah razı olsun 6. Gün oldu ısı almışlar yaşama belirtisi hala var aramayı hızlandırmışlar yoğunlaşmışlar inşlh bulacaklar ölüyse babamın yanında mezarı hazır yaşıyorsada rabbimin mucizesi dua ediyoruz inşlh sağ ulaşırlar

Boncukkk anliyorum cnm cok zor gercekten bekar olsan belki ama cocuklu olunca zor. Allah sabrini kuvvetini versin insallah

Boncukkk amin amin diyecek söz bulamıyorum Arabnin sen merhamet et bize yardım et enkaz altındakilere yardım et