Cicikiz kolay kolay duzelmicez duzelemicezz…
Çok kötüyüm çok 😢😢😢😩
Polyannacilik offfff derin bir offf
Cicikiz benımde öyle kuzum :( hala canlı cıkan insanları görünce sevıncten aglıyorum hala yasayanlar varya kac gün oldu :(
Cicikiz al benden de o kadar ağlamaktan başım ağrıyor midem ağrıyor 😢 sürekli empati yapıyorum o bebekleri gördükçe saatlerce orda ağladıklarını hayal ediyorum, annelerinin çaresizliğini hayal ediyorum kafayı yemek üzereyim Rabbim bir daha asla yaşatmasın 😭😭
Cicikiz gerçekten bende hem psikolojik olarak hem bedenen çöktüm. Yemek yiyemiyorum iş yapamıyorum uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum. Ama kendimize gelmemiz lazım. İnternette de bazı psikologların sayfasınada okudum fotoğraf ekleyebilirsem ekliycem. Çok çok zor olacak ama normal hayata geri dönmemiz gerek ilgilenmemiz gereken bir çocuğumuz var onlarda ne kadar anlamasalar da etkileniyorlar. Ha ben dönebildim mi? Hayır. Daha az önce saatlerce ağladım ağladım ağladım şimdi geldim yatağa kızımın yanına uyumaya çalışıyorum Allahım bir daha böyle şeyler yaşatmasın herkese güç kuvvet sabır versin yardımcıları olsun inşallah. Biz yine bol bol dua edelim elimizden gelen başka birşey yok maalesef 😞😞
Cicikiz ailem İzmir’de ben İstanbul da yaşıyorum. İkisi de deprem bölgesi ve yüreğim ağzımda. Ben yaşamak istiyorum ben yavrumu büyütmek istiyorum ya düşündükçe kahroluyorum korkuyorum. Bir ihmalkârlık yüzünden sevdiklerimi kaybetmek istemiyorummm😥 ve bizlerin böylesine içi yanarken, daha minicik yavrular o buz gibi betonların içindeyken hiç bişey yokmuş gibi fotoğraf paylaşan, rahat davranan herkesten nefret ediyorum!
Nefedukaa o kadar zor ki hayata devam etmek gerçekten çok zor ne yemek yapasim var ne temzilik yapasim var ne de yiyesim 6 gün içinde 3 kilo verdim stresten korkudan Geceleri hiç Uyuyamiyorum eşim çocuklarım uyuyo onlara bakıp bakıp ağlayıp duruyorum yani bilmiyorum pisikolojimiz alt üst oldu bu sarsıntılar da devam ettiği için daha da çok korkuyor insan
Içim yanıyor içim o insanlara 😔 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Öyle bişey hiç yaşamayız inşallah
Bide arkadaşalr bunu lütfen sık sık okuyalım
Lâ ilâhe illâ Ente Sübhaneke înnî küntü
Minez-Zâlimin
Nefedukaa Amin😔dikkat edin canım
Cicikiz cok zor gerçekten bende aynı durumdayım boluda yasıyorum burasıda deprem bölgesi tasınmak gitmek istiyorum memleketime şimdiye kadar hiç deprem yasamamıştım ben gerçekten Bi sallantı bile gunlerce aklımdan cıkmıyor korkudan uyumuyorum napcaz nasıl düzelicez bilmiyorum dua ediyorum gece gunduz 😭😭