10 günlük bebeğimle yaşadım
İskenderunda 4 gün arabada ısınmaya çalıştık
En son dün ankaraya geldik
Rabbim yaşatmasın bidaha bu korkuyu nasıl atlatıcaz bilmiyorum hala sallanıyoruz gibi hissediyor insan
Yapmur altında koştuk canımızj kurtarmak için
Yıkılan binaları gördünkçe öldük
Annem gil antakyada çok şükür onlarda kurtuldu
Memleketimiz gitti 1 yılda düzelicek gibi değil her mahallede 10 apartman ya var ya yok var olan binalarda sağlam kalmadı
Hatayım memleketim güzel olan herşey mahfoldu 😞😞😞😞😞 ve hala hatayada olduğumuz sürede sallandık ve hala haber alıyorum kötü sallanıyorlar kalan akrabalarımız var olan binalar da yok olacak 😢😢😢😢😢😢😢
Deprem
A1L2 Rabbim sizleri korusun kalan ailelerimizi korusun. Çok şükür kurtulanlar bir şekilde sağ salim bu tarafa geçebildi. Sürekli yardımlar gidiyor. Kendimde göndermek üzere sürekli takip halindeyim. Sürekli dualar ediliyor sürekli tevhidler getiriliyor. Rabbim bebeklere can olsun inşallah. Birdaha böyle birşey yaşamayalım inşallah demeyi çok istiyorum ama maalesef Marmara depremi beni çok korkutuyor. Ve hiç bir onlemimiz yok. Bende 5 aya kadar Marmara bölgesindeyim suanlık, ama yine dee marmara depreminin haberini alicam sevdiklerim komşum dostum dediklerimi o şekilde göreceğim diye çok korkuyorum.. Suriyeliler demişsiniz her yerden saldırma modundalar. Genç kızlarımıza taciz, askerlerimize ateş halkıma yağmalama. İnann çok kötüye gidiyor herşey. Bunların sorumlusu tam anlamıyla C.baskani ne yazık ki. Şuan yardımlarımız bile gitmiyor. Çünkü kendi topuğumuza sıktık. 🥺
A1L2 cok geçmiş olsun gerçekten ne desek boş :( orda yasanılanları anlamamız mümkün degıl :( allah yardım etsin tekrar cok geçmiş olsun
A1L2 çok geçmiş olsun canım. Gercekten insanın evini yurdunu bırakıp gitmesi cok zor. Ama çok şükür ki sağ kurtulmuşsunuz. Bende adanadayım, evimize birsey olmadi ama o sallanma hissini her gün yaşıyorum inanki. Psikolojik olarakta cok etkilendik. Eşim iskenderunda çalışıyor. Bugün öğle saatlerinde yine deprem oldu dedi. Ve gercekten iskenderun hatay diye birsey kalmadı dedi,heryer yıkık hasarlı, hic sağlam ev yok. Rabbim evsiz kalanlara yardım etsin, bizde maddi manevi destek olmaya çalışıyoruz.
Teşekkür ederim hepimize geçmiş olsun
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻