Svg Canım yumurtlama günlerine göre ilişki yasarsan şansın daha çok artar. Bunun içinde yumurtlama gununu ovulasyonla takip edebilirsin. Sonrasında zaten olacagı varsa emin ol oluyor ama stresten kesinlikle uzak durmalısın.yani kendini şartlama,sürekli çocuk dusunerek daha cok kendini strese sokarsın.sana ufak bir sey anlatayım. Bende cok istiyordum ovulasyonla takip yaptım önemli günleri degerlendirdim ama olmadı.cunku aklimda fikrimde surekli artık cocugum olsun artık bi defa olsun diye icim icimi yiyordu.dusunmuyorum desemde bilinç altına bu yerlestigi icin stres altindaydım. Sonra bi gun vazgectim ne ovulasyon yaptım ne kafama taktım,zaten esimle iliskimizde duzenliydi adetten sonra gun asiri iliski oluyordu biri yumurtlamaya denk gelmis ama hic gunümu diye takip dahi etmiyordum,diger ay adet gecikince ay hava degisimidir ay strestendir diye diye eşimin zorunla test aldım baktim pozitif,ondan sonra dedim bukadar kolaymiymiş hic beklemiyordum dedim.demem o ki stres bu işin dusmanı her ne kadar stres yapmam desende bilinc altına bikere o girdimi elde olmadan surekli seni strese sokuyor.