Svg isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Allah inşallah 🙏 çocuğum çok istiyor sürekli aklında fikrinde bir kardeşi olması var.. kreşe gidiyor arkadaşları anlatıyormuş kardeşimle şöyle yaptık böyle yaptık diye benim neden kardeşim yok diyo ozaman içim parçalanıyo işte yoksa hiç takmazdım hatta başlarda başka çocuk düşüncemde yoktu çocuğumdan bu istekleri duyana kadar. Küçücükken bile kardeşim olsun diyordu o yüzden çok taktım kafaya sanırım.

Ariel tabiki stres en büyük etken inanır mısın bende öyleydim sonra hiç beklemediğim bi an hamile olduğumu öğrendim. Biz de çok istiyorduk sırf çocuk olsun diye ilişikiye giriyor öyle şartlıyor insan ayaklarımı havaya kaldırırdım altıma yastık koyar beklerdim sonra dedim ki olacak olursa her türlü olur insanlar korunurken hamile kalıyor akışına bıraktık o an nasıl istiyorsak hiç çocuk olsun diye yapmadık ne yastık koyduk ne bekledim bi öğrendim hamileyim

5 gün sonra

Kızlar bilmiyorum siz ne düşünürsünüz yada aynı fikirde olurmusunuz bilemem bana göre yumurtlama döneminde soğan suyu faydalı yumurta çatlıyor önceki hamileliğimde içtim kaldım geçen ayki yumurtlama döneminde kullandım şimdi hamileyim artık psikolojik mi isemi yarıyor bilemiyorum

Svg bir ay içerisinde tek birliktelikle kaldım plansız bir şekilde

2 ay sonra

Sultandefne soğan suyunu bende duydum adetimin bitmesini bekliyorum içmek için

Svg her gün yaşamak olumsuz çünkü erkekte sağlıklı sprem birikmesi için en az 1 gün ara verilmesi lazım ilişkiden sonra hele eşinizde sperm azlığı veya yavaşlığı gibi problemler varsa 2 gün ara verilmeli yoksa yaptığınızda boşa gidebilir, her şeyden önce bu kadar çok kasma kendini ama eşimde istediğinde yapın tutarsa zaten tutar bak ben 4 senedir istiyorum ikimizde de problem yok yumurtlama zamanım adetimden sonra çok düzenli ilişkimiz oluyor ama yine de olmayınca olmuyor o yüzden çok kasma yapın ve zamana bırakın vakti Zamanı ne zamansa Allah o zaman nasip eder inşallah