kharimoffa Selam yaklaşık 1ay felan oldu spiral takdıralı,iki haftadır regl sancısı gibi bir sancım vardı ve ara ara kanamam oluyor😢bugün sancım dahada artdı ve sağ bacağıma vuruyor bunu yaşayan varmı spiral sonrası lütfen cevaplayın😓🙏🏻
uzunkiprikk kharimoffa yaklaşık 1 yıl oldu benimde spirali taktıralı adet mi olacaksınız acaba? Benimde adet olmama yakın ara ara sancılarım oluyor ve lekelenme şeklinde başlıyor
downannesi kharimoffa Adet olmuşsunuzdur. Ya da spiral kaymıştır. Zaten kontrole çağırmış olmaları lazım gidin mutlaka
papatya_ kharimoffa 1 seneden fazla oldu benim adetime 1 hafta kala o ağrı basliyo sanki içim cikicak gibi adetliyken şiddetli oluyo tabi ,ara kanama da yapmıştı bende 3-4 ay kadar
Hayatonemsemeyedegmez Bende yaptırmak istiyorum ama içimde doğumdan bu yana hep bi korku var acaba yaptıriyimi neler diyosunuz bebeğim daha 4aylık hapmı alsam spiralmı taktırsam bilmemedim
downannesi Hayatonemsemeyedegmez herkeste etkisi farklı oluyor cnm vücudun kabul etmesi ile alakalı. Denemeden bilemezsin. Bende çok tereddüt ederek taktırdım ilk bir iki ay bazı zorlukları oldu ama 5 ay oldu şimdi sanki hiç yok gibi adet olduğumda bile bir gram ağrım olmuyor. Ve en azından kafam rahat. Ama arkadaşım taktırdı ağrısı kanaması hiç bitmedi mesela o yüzden dene gör derim ben duruma göre geri çıkartıyorlar zaten 💕
Nefedukaa kharimoffa benim sancım o kadar sürmedi ya kanamam yine 1 haftayı buldu sanırım hiç hatırlamıyorum. Ama sağ bacağıma vurduğu ağrıyı hatırlıyorum. Ama 1 ay olmuş bence zaten kontrole çağırmadımı 1 ay sonra gel diye bence siz gidin bi içiniz rahat etsin.
kharimoffa @"downannesi"merhaba canm burayı sık sık kullanamıyorum🙂 Konturole çağırmadı doktorum hiç ama regl sancısıymış.cevapladığınız için teşekkür ederim💋