Gzmkk şimdi kendi açımdan düşünürsem güzel bişey 2 çocuk annesi olmak. Ben oğluma hamile kaldığımda kızım 20 aylıktı oğlum doğana kadar kızım 2 yaşını 7 ay geçmişti benim kizimda zor bı bebek değildi çok şükür oğlumda da fazla bı zorluk çekmedim yalan yok öyle huysuz gazlı veya kolik bı bebek değildi benim evlat kuşlarım. Şu an kızım 4 yaşını 1 ay geçti oğlumda 18 buçuk aylık oldu aralarında 2 yaş 7 ay var ikisinide tek başıma büyütüyorum tek başıma bakıyorum sadece akşamdan akşama pazardan pazara yardımcı oluyo eşim. Annem bile yardım etmedi bana aksine oraya gidince olsun bana gelince olsun sadece benden hizmet bekledi hala daha da bekliyo he kimseye güvenerek doğurmadım çocuklarımı ama az da olsa bı destek isterdim annemden ama hiç bir zaman göremedim o desteği, olsun çok şükür Rabbime elimden geldiğince tek başıma herşeye yetişmeye çalışıyorum yetişiyorumda hamd olsun. İlk zamanlar ilk 1-2 ay kadar biraz 2 çocuklu hayata alışana kadar zorlanabilirsin kendimden pay biçerek söylüyorum bunu aç kaldığım yemek yemeyi bırak yapamadığım yada paçamda kızım kucağımda oğlum varken tek elimle yemek yaptığımda oldu çoğu zaman oğlumu uyutur öyle yapardım yemeklerimi ilk uyuttugumda hazırladım dogranacajlari dogrardim ikinci uyuttugumda ocağa koyardım pişirirdim. Kısacası yan başım dön başım diye bı atasözü var herşeye yine yetişmek zorunda olan biz anneleriz canım ama 2 çocukta güzel bişey kız büyük çocuğuna abla diyen küçücük bı can daha onsuz bişey yemeyen kardeşini goremediginde anne kardeşim nerde diye soran bir çocuğun olması gerçekten güzel bişey