İyi akşamlar kızlar, hatta iyi geceler demeliyim ,saat 1 olmuş 😀 post açmak için anca fırsat buldum .
Neyse soruma gelecek olursam benim eşime yurtdışından iş teklifi geldi. Bosna hersek’ten. Eşim oparetör, iş makinesi kullaniyor yani. Özel bir şirkette çalışıyor, çaliştığı şirket Bosna-Hersek’e 3 kişi işçisini gönderecek. Eşim maaşı duyunca bende giderim demiş. Biz bunu depremden önce konuşmuştuk. Maaşı duyunca bende git dedim😀 ama 1,5 sene yurtdışında çalışıcak. 6 ay da bir izne gelecek. Ama depremden sonra benim fikrim değişti. Gitmesini istemiyorum. Çok şükür maddi durumumuz iyi, asgari ücretin çok üstünde bi maaş alıyor burda, ama ne yaparsak cocuklar küçükken yapariz diyor eşim. Yani cocuklar büyüdüğünde ihtiyaçlari da artacağı için birikim yapamayız o zaman diyor. Haklı da tabi. Ama çok uzun süre ve ben cocuklara tek bakacağim için endişelenmeye başladim. Annem bende kalırsın diyor ama o kadar uzun süre annemde kalamam. 1-2 ay belki kalırım. Eşimle fikir ayrılığına düştük. O gidecem diyor. Ben gitme diyorum. Ve 2 gündür tripliyim ona. Bir de görümcelerim aklıma kurt düşürdü, bir erkek o kadar uzun süre eşinden ayrı kalmamalıymış. Yani kısaca aldatır demeye çalıştılar. Kemalim yapmaz diyenlerden değilim, 😅 ama eşime güveniyorum. Evden işe işten eve gidip gelen biri ve her yere hep birlikte gider gezeriz. Yapacak olsa yanimda da yapar. 5 senelik evliyiz. İlk defa bu kadar ayrı kalacaz. Hem endişeliyim. Hem de bilmiyorum ya, sanki içimde kötü bir his var gibi. Aslında fikir almak değilde, kafamı dökmek için yazdım birazda. Bir yandan da kpss ye çalışıyorum. Kafamın içi karma karışık şuan, hiç bir şeye doğru dürüst odaklanamiyorum.