Merhaba, hamile kalma şansını artırmışssın bayağı yüzde veremem ki ama.
Basın sagolsun, kimse yasamasın böyle acı
yumurtlama gunu beraber oldukda 100% kac hamile kaliniyor?
HoldingAvg ben bitek bu ayin yumurtlama ve dogurganlik gunlerini takip ederek hamile kaldim
İlişki sonrası kasıklarda ağrı bende de var sanki içerden yumruk atılıyor gibi neden acaba bu
makbus amin canim
diana salikli kucagina al inwAllah
Ecesu bende gecen gun uykudayken oyle sanci oldu ki bicak saplandi sanki goguslerimin kenarlarindada agri var doktor bana fol turwusu ilac yazdi onu iciyorum dunden de giripledim halim periwan yani
cox umutlandim bu surec icinde wimdi umutlanmaktan korkuyorum kac doktore gitdim bana sorun yok olucak ovul oluyor zamaninda catliyor yumurtaliarin caliwiyor iyi deniyor
adet oldugun gunden hesapla ve her 7-9-11-13-15-17-19 günlerde iliskiye girin ayaqklarinin altina yastik koyup 1saat ayaga kalkmayin ve hemende dus almayin ben boyle yaparak ilk ay hamile kaldim darisi basiniza inşəAllah❤️
HoldingAvg amin canim Insallah 🙏🏻
HoldingAvg Kasık ağrısı enfeksiyondan mı acaba doktoru verdiği ilaç ne ilacı?
cansus doktora gittim normal yumurtlama gununde agri oluyor muw kasiklarda atewim 37 oluyordu
- Düzenlendi
bide kizlar ben yeni nezle oldum girip degil girip oldugumuzda vucud coker sarimsi yewilimsi akinti olur ven ilk kez hamilelik nezlesi duydum internetde videosu da var tanidik ve ya aranizda nesle olub ardindan hamile oldugunu oyrenen var mi bende yalniz burnum tikandi saf su akinti oldu ne sarimtil ne yawilimsi akinti olmadi atewim 37 den yukari ckmadi umutlanmak istemiyorum kendime soz verdim test yapmiyicam biktim test almaktan adetime 3 gun var bakalim
HoldingAvg sonuc ne canim paylasimin uzerinden paya gecmis. Bilgile dirirsen sevinirim hamilemisin