Rouge Eskobar biliyorum tahmin ediyorum annelik komple zor ya 😂daha iyiyim tavsiyeler baya iyi geldi sinsirellanın yorumuna bak sende not al bence onun büyük katkısı oldu doktor randevum vardı gitmeye gerek duymadım mecbur gittim yani
Eskobar Rouge onların sevgisi zorluğunun önüne geçiyor🥰 Hergün yeni bişeyler görmek efsane anlatsam ifade bile edemem ama bi post açmıştımya yetememe kaygısı gibi bişeydi gerçekten yetilmiyormuş onu anladım hep bi eksiklik oluyomuş
Rouge sinsirelllllaaaa varya ne dualar ettim size coookkkk iyi geldi bence büyük katkısı oldu suan iyi olmamda .🙏geceleri ateşim cıkıyor o kadar o da geçer daha yeni kullandık ❤️
buzdankalpler Rouge hastalık yakaladıktan sonra benim tek tarifim adaçayı içine bal. Marketlerde propolis karışımlı bal var ama şart değil sadece faydasını çok gördüm. Hasta olacağımı anladığımda ise ıhlamur ve karışım bal hemen kesiyodu
Rouge buzdankalpler ada cayı normalde de cok içerim seviyorum geceleri zor geciyor benim için ya teşekkür ederim 🌸
Rouge momsgirl evet farkettim ozlendin neden girmiyorsun ❤️teşekkür ederim canım geceleri kötü oluyorum ya
momsgirl Rouge valla hem kızın okulu hem bebek derken çok yoğun geçiyor canım senin acaba bu depremden dolayı etkilendin de ondan mı hastalandın çünkü aynı şikayetlerde olan tanıdıklarım var psikolojik de olabilir dendi
Rouge momsgirl depremden sonra kendimi kapattım eve herseye ara verdim normalde beslenmem bile planlıdır ek destekler alırım ama bu olaydan sonra yapmadım hic bisey sonra birden dısarı cıkıncada hasta oldum sanırım o yüzden