Kızlar bi kızım var çok şükür 1 yaşında bende hem polikistik over hemde rahmimde sağ tüpüm tıkalıymış ama kızım kendisinden oldu tedavi görmedim tedavi olacaktım tam ama mucize gibi öğrendim şimdi tekrar çocuk istiyorum arada zaman olsun istemiyorum kızımı emziriyorum yumurtlamayı takip ediyorum adetlerim de düzenlidir başka neler önerirsiniz emzirdiğim için gebe kalmam zor mu olur sizce neler yapmalıyım

Sedam60 bende emziriyorum kızım 2 yaşına girecek bendede adet düzensizliği vardı önce zayıfladım bol su içtim birde yumurtlama döneminde soğan suyu içtim çok şükür şimdi gebelik çıktı darısı inşallah sizin başınıza

Sedam60 öncelikle stresten uzak olmanız ve sürekli olarak buna kitlenmemenizi öneririm. Akışına bırakarak stres sıkıntıdan uzak bi şekilde reglden sonra hamile kalma olasılığınızın yüksek olduğu zamanlarda sık ilişkiyle Rabbim de nasip ederse olabileceğini düşünüyorum. Ama hamile kalma olasılığınızın düşük olduğu zamanları da önemsemenizi öneririm çünkü reglime 2 gün kala olan ilişkiden hamile kaldım hiç umudum yoktu açıkçası çokta istiyordum ama Rabbim nasip etti geç döllenme oldu ve hamile kaldım. Çok sıkıntısını yaşadım ama çok şükür şuan kızım 21 aylık ☺️

Hoyrat adettim gecikti ve hafif kanama oldu ondan sonra şüphe duydum test yaptım

Sedam60 sanırım 2. Gebelikler daha çabuk oluyor oğluma 4 ayda hamile kaldım. Şuan 2. Ye hamileyim plansızdı. Bir kere korunmadık ve anında hamile kaldım şoka girdik. Bence emzirme sorun değil. Ama 2 farklı doktora gittim ikisi de emzirmeyi bırak dedi hazır olmadığım gebelikten daha çok üzüyor beni erkenden sütten kesmek. Yarın 3. Doktora gidicem inş emzir der 😂