Kızlar lazere gidiyordum normal bir güzellik merkezine 6 seans gittim kontrolü olarak yani 12 kere tek bi seans a gidemedim depremden dolayı heryerimde tüy çıkmaya başladı gemde eskisinden beter sanıyorum ki cihaz tek tüyleri uyutuyor. Neyse oraya seans ücreti tek ödüyordum ve artık gitmeyeceğim sorum şu Dilan Polat’ta lazere giden var mı memnun mu 🥹ve birde genital bölge beyazlatmaya lazeri çok istiyorum şuan ama dipowhite ı önerilerinizden sonra yada memnun varsa ona göre gidicem çünkü o kadar ihtiyacım yok tek bi seans bile olsa yeterli ama merak ediyorum etkili mi vs diye

She_angel Bende gittim 8 seans tüm vucüt koltuk alti haric dokulme cok olmadi yetmez gibi boynum daki incecik tüyler sakal gibi kalın geldi 🥲

Dilek66 Ben raspinge gittim çok memnun kaldım canım ama yemeyede dikkat etmek gerekiyor bol su detoks suyu sayesinde 10 kiloya yakın verdim

Dilan polatta 7. Seansim. bitti diyemem ama ilk olduğu gibi değil. tüyler %60 azaldı ve inceldi. Tabiki tamamen bitmiyor 8 seansta. ara ara gene gidip lazere girmeniz lazım yılda 4 kez falan

Asyaaaaaa ben öncesinde 6 seans gittim kontrollü belki Buda ona etki eder ve biter inşallah çok teşekkürler yorumun için zaten tamamen bitmiyor diye biliyorum ya

tugce_byr
          Valla ben bilmiyorum artık nereye gidicez hangi makineye güvenip giricez yani paramız çöp oluyor her seferinde ay bilemiyorum yaa

tugce_byr Gecmis olsun canim. Cok ince tuylere lazer uygulanirsa kıl kokleri kum gibi dagilir hem daha cok hem daha kalin cikar malesef.

She_angel Bende dün bir merkeze lazere gittim.
            Hep video çekimlerde jel sürerler ya bana ke sürülmedi jel neden sürülür?
            Bende bunu merak ediyorum.

6 gün sonra

Luna_woman
              Valla canım bilmiyorum eğer buz lazer değilse alexsandraysa belki yanmayan için olabilir

Lavinia_ canım hazır cevaplamışken bende gittiğim cihazın ipl olduğunu öğrendim yan oda da diot varmış ona girmek istiyorum dedim beni 4 seansta ona aldılar jel sürüp yaptı ıpl göre daha az acıdı ve diota devam edeceğim dedim bana kıl köküne göre karar veriliyor birdakibe diğerine gireceksiniz dediler ayın 30 randevum mesaj attım ıpl alacaksanız gelmeyi düşünmüyorum zamanım ve paramı çöpe atamam dedim onlarda cihazları anlatacağız gelince nasıl tepki vereyim